YILDIRIM 3. KEZ DEDE OLDU

25.04.2019 - 13:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YILDIRIM 3. KEZ DEDE OLDU

TV 41 Güne Merhaba Sabah Programı Yapımcısı ve sunucusu Abdullah Yıldırım 3. kez dede oldu

TV 41'de Güne Merhaba Programının yapımsıcı ve sunucusu Abdullah Yıldırım ve eşi Nazmiye Yıldırım 3. kez torun sahibi oldular. Serhat ve eşi Eda Yıldırım’ın ilk çocukları Abdullah Ege Yıldırım Gölcük Özel Aile Konak Hastanesinde dünyaya geldi. Abdullah Yıldırım, 3 kez dede olmanın mutluluğunu yaşarken 3. torunu aynı zamanda kendi ismini taşıması onu daha da mutlu etti. Yeni Gölcük Ailesi olarak Ege Abdullah bebeğe hoş geldin diyoruz.
TV 41 Güne Merhaba Sabah Programı Yapımcısı ve sunucusu Abdullah Yıldırım 3. kez dede oldu

TV 41'de Güne Merhaba Programının yapımsıcı ve sunucusu Abdullah Yıldırım ve eşi Nazmiye Yıldırım 3. kez torun sahibi oldular.

Serhat ve eşi Eda Yıldırım’ın ilk çocukları Abdullah Ege Yıldırım Gölcük Özel Aile Konak Hastanesinde dünyaya geldi.

Abdullah Yıldırım, 3 kez dede olmanın mutluluğunu yaşarken 3. torunu aynı zamanda kendi ismini taşıması onu daha da mutlu etti.
Yeni Gölcük Ailesi olarak Ege Abdullah bebeğe hoş geldin diyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.