YILDIRIM'DAN KOCASAKAL'A VETO !

13.01.2017 - 11:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YILDIRIM'DAN KOCASAKAL'A VETO !

CHP'nin davetlisi olarak konferans vermek için Karamürsel'e gelecek olan İstanbul Barosu eski BAşkanı Ümit Kocasakall'a konuşma yapması için salon verilmediği iddia edildi.

CHP Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi YAzar yaptığı açıklamada şunları söyledi ; CHP Karamürsel ilçe başkanlığı olarak Sayın İsmail YILDIRIM’dan boş olan belediye kültür merkezini 17 Ocak ta düzenlediğimiz bir konferans için talepte bulunduk. Talep ücreti mukabilinde makbuz karşılığında olacağını da belirttik. Sayın İsmail YILDIRIM Konferanstaki konuşmacının dünya görüşünü beğenmediğinden dolayı vermeyeceğini belirterek, red etmiştir. İstanbul baro başkanlığını yapmış hukukta doçentlik unvanı olan ceza hukukunda otorite kabul edilen böyle bir şahsın dünya görüşünü beğenmemek sizin şahsi görüşünüz olabilir. Belediye imkânları sizin şahsi tasarrufta bulunacağınız yerler değildir. Bizim talebimize dünya görüşünü sebep göstererek böyle tasarrufta bulunan belediye başkanına sormak isteriz. Senin dünya görüşün, belediye kültür merkezini eski bir müftüye vermek ondan hukuk ve tarih dinlemek mi? AKP ‘ nin politikaların da CHP ‘ ye belediye imkânlarının verilmemesi var ise, birlik ve beraberlik söz ettiğimiz bu günlerde, aklımıza şu deyimi getiriyor; AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ… Anayasa ve başkanlık sistemi konferansımıza tüm yurtseverler davetlimizdir. Şinasi YAZAR CHP KARAMÜRSEL İLÇE BAŞKANI
CHP'nin davetlisi olarak konferans vermek için Karamürsel'e gelecek olan İstanbul Barosu eski BAşkanı Ümit Kocasakall'a konuşma yapması için salon verilmediği iddia edildi.

CHP Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi YAzar yaptığı açıklamada şunları söyledi ;

CHP Karamürsel ilçe başkanlığı olarak Sayın İsmail YILDIRIM’dan boş olan belediye kültür merkezini 17 Ocak ta düzenlediğimiz bir konferans için talepte bulunduk. Talep ücreti mukabilinde makbuz karşılığında olacağını da belirttik. Sayın İsmail YILDIRIM Konferanstaki konuşmacının dünya görüşünü beğenmediğinden dolayı vermeyeceğini belirterek, red etmiştir.

İstanbul baro başkanlığını yapmış hukukta doçentlik unvanı olan ceza hukukunda otorite kabul edilen böyle bir şahsın dünya görüşünü beğenmemek sizin şahsi görüşünüz olabilir. Belediye imkânları sizin şahsi tasarrufta bulunacağınız yerler değildir.

Bizim talebimize dünya görüşünü sebep göstererek böyle tasarrufta bulunan belediye başkanına sormak isteriz. Senin dünya görüşün, belediye kültür merkezini eski bir müftüye vermek ondan hukuk ve tarih dinlemek mi?

AKP ‘ nin politikaların da CHP ‘ ye belediye imkânlarının verilmemesi var ise, birlik ve beraberlik söz ettiğimiz bu günlerde, aklımıza şu deyimi getiriyor; AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ…

Anayasa ve başkanlık sistemi konferansımıza tüm yurtseverler davetlimizdir.

Şinasi YAZAR

CHP KARAMÜRSEL İLÇE BAŞKANI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.