YILDIZ ; 1 MART ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADIK , UNUTTURMAYACAĞIZ

Asayiş 01.03.2016 - 15:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YILDIZ ; 1 MART ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADIK , UNUTTURMAYACAĞIZ

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız liderliğinde haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız açılış konuşmasında 1 Mart’ta yaşanan Üsküdar faciasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek yakınlarına sabrı cemil ihsan eyledi.Yıldız özellikle 27 Şubat’ta hayatını kaybeden Asrın Lideri ve Milli Görüş Lideri Prof.Dr Necmettin Erbakan Hocanın adına yapılan anam ve anlama konferansını değerlendirerek yarın yapılacak olan resim sergisi hakkında bilgi verdi.   1 MART’TA HAYATINI KAYBEDENLERİ RAHMETLE ANIYORUZ Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ‘’ Gölcük ve çevresindeki ilçelerden çoğunluğu öğrencilerin oluşturduğu yolcuları taşıyan Üsküdar Vapurunun  , petrol ofisi tesisleri karşısında şiddetli lodosta batması sonucu 392 kişi hayatını kaybetmişti.1 Mart 1958 yılında meydana gelen ve Türk Denizcilik tarihine geçen bu büyük facianın 58.yılında hayatlarını kaybeden şehitlerimizi kaybetmemizin bir kez daha rahmetle anıyor ,şehit ailerinin yakınlarına Cenabı Haktan sabrı cemil etmesini niyaz ediyorum.Şehitlerimizi unutmadık , unutturmayacağız ‘’ dedi.   ERBAKAN HOCAMIZI YAD ETTİK Yaşar Yıldız ‘’ 27 Şubat 2011’de hayata gözlerini yuman Asrın Lideri ve Milli Görüş Lideri Prof.Dr Necmettin Erbakan Hocamızı İzmit Yunus Emre Kültür Merkezinde en yakın arkadaşlarının eşliğinde yad ettik.Hocamızın yıllardır yanında en özellerini bilen arkadaşlarının ağzından Erbakan Hocamızı dinledik.Hocamızın özellerini dinlerken salondakilerin gözyaşlarını tutamadığını gördük.Gerçekten çok duygulandık fakat duygulanırken de dersler çıkardık.Gördük ki Erbakan Hocamızın 1969’da ekmeye başladığı tohumlar saçılıp milyonlara ulaşmış.Tekrardan Hocamızı yad ile anıyor ,Allah’tan rahmet diliyoruz.  
Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız liderliğinde haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız açılış konuşmasında 1 Mart’ta yaşanan Üsküdar faciasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek yakınlarına sabrı cemil ihsan eyledi.Yıldız özellikle 27 Şubat’ta hayatını kaybeden Asrın Lideri ve Milli Görüş Lideri Prof.Dr Necmettin Erbakan Hocanın adına yapılan anam ve anlama konferansını değerlendirerek yarın yapılacak olan resim sergisi hakkında bilgi verdi.

 

1 MART’TA HAYATINI KAYBEDENLERİ RAHMETLE ANIYORUZ

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ‘’ Gölcük ve çevresindeki ilçelerden çoğunluğu öğrencilerin oluşturduğu yolcuları taşıyan Üsküdar Vapurunun  , petrol ofisi tesisleri karşısında şiddetli lodosta batması sonucu 392 kişi hayatını kaybetmişti.1 Mart 1958 yılında meydana gelen ve Türk Denizcilik tarihine geçen bu büyük facianın 58.yılında hayatlarını kaybeden şehitlerimizi kaybetmemizin bir kez daha rahmetle anıyor ,şehit ailerinin yakınlarına Cenabı Haktan sabrı cemil etmesini niyaz ediyorum.Şehitlerimizi unutmadık , unutturmayacağız ‘’ dedi.

 

ERBAKAN HOCAMIZI YAD ETTİK

Yaşar Yıldız ‘’ 27 Şubat 2011’de hayata gözlerini yuman Asrın Lideri ve Milli Görüş Lideri Prof.Dr Necmettin Erbakan Hocamızı İzmit Yunus Emre Kültür Merkezinde en yakın arkadaşlarının eşliğinde yad ettik.Hocamızın yıllardır yanında en özellerini bilen arkadaşlarının ağzından Erbakan Hocamızı dinledik.Hocamızın özellerini dinlerken salondakilerin gözyaşlarını tutamadığını gördük.Gerçekten çok duygulandık fakat duygulanırken de dersler çıkardık.Gördük ki Erbakan Hocamızın 1969’da ekmeye başladığı tohumlar saçılıp milyonlara ulaşmış.Tekrardan Hocamızı yad ile anıyor ,Allah’tan rahmet diliyoruz.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.