YILDIZ'IN OĞLU BY-LOCK'DAN GÖZALTINA ALINDI

Gündem 15.02.2017 - 11:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YILDIZ'IN OĞLU BY-LOCK'DAN GÖZALTINA ALINDI

Şirket çalışanına kendi adına GSM hattı alan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Yıldız’ın oğlu Enes Zeyd Yıldız, çalışanın telefonunda By-Lock programı çıkınca gözaltına alındı. 19 gün gözaltında kalan Yıldız, savcılık tarafından serbest bırakıldı

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Yıldız’ın oğlu Enes Zeyd Yıldız’ın, bir şirket çalışanının telefonunda By-Lock programı bulunması iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi. Oğul Yıldız’ın, bir şirket çalışanına işte kullanması için telefon hattı verdiği ve bu hattın kullanıldığı telefonda By-Lock programı kurulu olduğu gerekçesiyle gözaltına alındığı  öğrenildi.  19 gün gözaltında kalan Yıldız, çıkarıldığı savcılık tarafından kovuşturmaya yer olmadığı kararıyla serbest bırakıldı.   ÇALIŞAN DA SERBEST Konuyla ilgili açıklama yapan BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, “Dükkâna aldığımız bir pazarlamacıya, şirket işlerinde kullanması için bir hat almıştık. O arkadaş da 3-4 ay bizimle çalıştı. Ardından ayrıldı. Hattı bir kaç ay daha kapatmamıştık. Daha sonra kapattık. O hattın kullanıldığı telefonda sonradan By-Lock çıktığı söyleniyor. İşin ilginci, telefon bizde çalışan arkadaşta da değilmiş. Başka bir şehirde, bir başkası kullanırken telefodan By-Lock çıkmış. Bizde çalışan o arkadaş da serbest kaldı.” dedi.   HERKES DİKKAT ETSİN Hattın oğlunun üzerine olduğunu söyleyen Yıldız, “Yapılan araştırmada, telefonda oğlumun üzerine olan hat da göründüğü için böyle bir işlem oldu.Ancak savcılık zaten bir ay önce kovuşturmaya yer olmadığına dair kararını verdi. Tamamen serbest bırakıldı yani. Tabi bir tecrübe olarak şunu söyleyeyim; neyi nerden aldığımız çok önemli. İkinci el telefon almamak gerekiyor. Kapattığınız hatları takip etmek gerekiyor. Herkes azami dikkatli olmalı.” dedi.  KAYNAK: BİZİM YAKA GAZETSİ
Şirket çalışanına kendi adına GSM hattı alan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Yıldız’ın oğlu Enes Zeyd Yıldız, çalışanın telefonunda By-Lock programı çıkınca gözaltına alındı. 19 gün gözaltında kalan Yıldız, savcılık tarafından serbest bırakıldı

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Yıldız’ın oğlu Enes Zeyd Yıldız’ın, bir şirket çalışanının telefonunda By-Lock programı bulunması iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi. Oğul Yıldız’ın, bir şirket çalışanına işte kullanması için telefon hattı verdiği ve bu hattın kullanıldığı telefonda By-Lock programı kurulu olduğu gerekçesiyle gözaltına alındığı  öğrenildi.  19 gün gözaltında kalan Yıldız, çıkarıldığı savcılık tarafından kovuşturmaya yer olmadığı kararıyla serbest bırakıldı.

 

ÇALIŞAN DA SERBEST

Konuyla ilgili açıklama yapan BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, “Dükkâna aldığımız bir pazarlamacıya, şirket işlerinde kullanması için bir hat almıştık. O arkadaş da 3-4 ay bizimle çalıştı. Ardından ayrıldı. Hattı bir kaç ay daha kapatmamıştık. Daha sonra kapattık. O hattın kullanıldığı telefonda sonradan By-Lock çıktığı söyleniyor. İşin ilginci, telefon bizde çalışan arkadaşta da değilmiş. Başka bir şehirde, bir başkası kullanırken telefodan By-Lock çıkmış. Bizde çalışan o arkadaş da serbest kaldı.” dedi.

 

HERKES DİKKAT ETSİN

Hattın oğlunun üzerine olduğunu söyleyen Yıldız, “Yapılan araştırmada, telefonda oğlumun üzerine olan hat da göründüğü için böyle bir işlem oldu.Ancak savcılık zaten bir ay önce kovuşturmaya yer olmadığına dair kararını verdi. Tamamen serbest bırakıldı yani. Tabi bir tecrübe olarak şunu söyleyeyim; neyi nerden aldığımız çok önemli. İkinci el telefon almamak gerekiyor. Kapattığınız hatları takip etmek gerekiyor. Herkes azami dikkatli olmalı.” dedi. 

KAYNAK: BİZİM YAKA GAZETSİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.