LASTİK İŞ

YILDIZ ''ADAY DEĞİLİM''

Asayiş 13.02.2017 - 17:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YILDIZ ''ADAY DEĞİLİM''

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Nihat Yıldız, 19 Şubat Pazar günü yapılacak olan il kongresinde aday olmayacağını açıkladı.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Yıldız il binasında basın açıklaması düzenledi. 18 Ocak 2015 tarihinde göreve geldiğini ifade eden Yıldız, “2 yıldır başkanlık görevini üstlendim. Kongre 19 Şubat Pazar günü saat 14.00’de il binasında olacak. Başkan adayı yönetimden veya delege içinden bir arkadaşımız olacak. Ben yeniden aday olmayacağım. Tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 2 yıl boyunca 7 Haziran ve 1 Kasım olmak üzere iki seçim geçirdik. Her iki seçimden de alnımızın akıyla çıkmış olduk. Kazasız belasınız seçimleri atlattık” dedi.   Aday olmayacağım Yıldız: “Biz bu seçimde yanlış uygulanan siyasi partiler seçim yasası ile tek kuruş katkı almadan tamamen kendi imkanlarıyla siyaset yapan bir partiyiz. Başta iktidar olmak üzere birkaç parti arasında seçim kampanyası yapıldı. Bugün yine yapılıyor. Referandumda evet çıkarsa seçim kanunlarında değişlik yapacağız diyerek süreci geçirmeye çalışıyorlar. Önümüzde referandum seçimi var bu seçimde daha dinamik il yönetimi oluşturmak üzere yeniden bir kongre yapacağız. Kongrede il başkanlığına aday olmayacağım. Ama bundan sonra verilecek her görevde mücadeleye devam edeceğim.
Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Nihat Yıldız, 19 Şubat Pazar günü yapılacak olan il kongresinde aday olmayacağını açıkladı.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Yıldız il binasında basın açıklaması düzenledi. 18 Ocak 2015 tarihinde göreve geldiğini ifade eden Yıldız, “2 yıldır başkanlık görevini üstlendim. Kongre 19 Şubat Pazar günü saat 14.00’de il binasında olacak. Başkan adayı yönetimden veya delege içinden bir arkadaşımız olacak. Ben yeniden aday olmayacağım. Tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 2 yıl boyunca 7 Haziran ve 1 Kasım olmak üzere iki seçim geçirdik. Her iki seçimden de alnımızın akıyla çıkmış olduk. Kazasız belasınız seçimleri atlattık” dedi.

 

Aday olmayacağım
Yıldız: “Biz bu seçimde yanlış uygulanan siyasi partiler seçim yasası ile tek kuruş katkı almadan tamamen kendi imkanlarıyla siyaset yapan bir partiyiz. Başta iktidar olmak üzere birkaç parti arasında seçim kampanyası yapıldı. Bugün yine yapılıyor. Referandumda evet çıkarsa seçim kanunlarında değişlik yapacağız diyerek süreci geçirmeye çalışıyorlar. Önümüzde referandum seçimi var bu seçimde daha dinamik il yönetimi oluşturmak üzere yeniden bir kongre yapacağız. Kongrede il başkanlığına aday olmayacağım. Ama bundan sonra verilecek her görevde mücadeleye devam edeceğim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.