LASTİK İŞ
ismail

YILDIZ “ADAYLIK TEKLİFİ GELDİ AMA ADAY DEĞİLİM”

Asayiş 04.10.2018 - 18:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YILDIZ “ADAYLIK TEKLİFİ GELDİ AMA ADAY DEĞİLİM”

Saadet Partisi (SP) Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, yerel seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Yıldız, yaptığı açıklamada belirleyecekleri adayın istişareler ile çıkacağını ifade etti. kendisine de adaylık teklif ettiğini ama aday olmayacağını belirtti.

ÖNEMLİ PROJELERİMİZ OLACAK Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız,  önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldız, “Yerel seçim çalışmalarına Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı olarak başlamış bulunuyoruz. Şu anda belirlediğimiz bir adayımız yok. Saadet Partisi’nde Sayın merhum Liderimizin belirttiği gibi görev istenmez, verilir. Kaldı ki partimizde çok değerli isimler var. Gölcük için projelerimizi madde madde hazırlıyoruz. İlgi çekecek çok güzel projelerimiz var. Bunlardan bir iki tanesine örnek verecek olursak, Gölcük Belediye Binası ve Merkez Kapalı Çarşı’nın çatılarına yerleştireceğimiz güneş panelleri ile bu binaların elektrik ihtiyaçlarını karşılayacağımız gibi fazla gelen elektriği SEDAŞ’a satarak, belediyemize ek gelir elde etmeyi planlıyoruz. Bunun birçok ilçelerde hayata geçirildiğini ve oldukça başarılı olduğunu gördük. Gölcük’te de bu projenin çok başarılı olacağına inanıyor ve diğer belediyelere de örnek olmasını istiyoruz. Bir diğer projemizde Gölcük Belediyesi tarafından Saraylı ve Şirinköy’de yapılan ve oldukça ilgi gören Hobi Bahçelerinin sayılarının çoğaltılması gibi daha çok sayıda önemli projelerimiz var’ dedi.   ADAYLIK TEKLİFİ GELDİ AMA ADAY DEĞİLİM Başkan Yıldız, “Adaylık için şu anda istişarelerimizi sürdürüyoruz. Partimizde İbrahim Akgündüz ve Nihat Yıldız gibi değerli arkadaşlarımız var. Şu anda adaylık konusunda tüm ilçe dinamiklerini ziyaret edip, istişarelerde bulunuyoruz. Şunu net söyleyeyim ki ben aday olmayacağım. Teklif edildi ama ben başkan adaylığını düşünmüyorum” dedi.
Saadet Partisi (SP) Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, yerel seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Yıldız, yaptığı açıklamada belirleyecekleri adayın istişareler ile çıkacağını ifade etti. kendisine de adaylık teklif ettiğini ama aday olmayacağını belirtti.

ÖNEMLİ PROJELERİMİZ OLACAK
Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız,  önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldız, “Yerel seçim çalışmalarına Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı olarak başlamış bulunuyoruz. Şu anda belirlediğimiz bir adayımız yok. Saadet Partisi’nde Sayın merhum Liderimizin belirttiği gibi görev istenmez, verilir. Kaldı ki partimizde çok değerli isimler var. Gölcük için projelerimizi madde madde hazırlıyoruz. İlgi çekecek çok güzel projelerimiz var. Bunlardan bir iki tanesine örnek verecek olursak, Gölcük Belediye Binası ve Merkez Kapalı Çarşı’nın çatılarına yerleştireceğimiz güneş panelleri ile bu binaların elektrik ihtiyaçlarını karşılayacağımız gibi fazla gelen elektriği SEDAŞ’a satarak, belediyemize ek gelir elde etmeyi planlıyoruz. Bunun birçok ilçelerde hayata geçirildiğini ve oldukça başarılı olduğunu gördük. Gölcük’te de bu projenin çok başarılı olacağına inanıyor ve diğer belediyelere de örnek olmasını istiyoruz. Bir diğer projemizde Gölcük Belediyesi tarafından Saraylı ve Şirinköy’de yapılan ve oldukça ilgi gören Hobi Bahçelerinin sayılarının çoğaltılması gibi daha çok sayıda önemli projelerimiz var’ dedi.

 
ADAYLIK TEKLİFİ GELDİ AMA ADAY DEĞİLİM
Başkan Yıldız, “Adaylık için şu anda istişarelerimizi sürdürüyoruz. Partimizde İbrahim Akgündüz ve Nihat Yıldız gibi değerli arkadaşlarımız var. Şu anda adaylık konusunda tüm ilçe dinamiklerini ziyaret edip, istişarelerde bulunuyoruz. Şunu net söyleyeyim ki ben aday olmayacağım. Teklif edildi ama ben başkan adaylığını düşünmüyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.