LASTİK İŞ
ismail

YILDIZ ''ASKER ELBİSESİ GİYMEYE HAZIRIZ''

Gündem 23.01.2018 - 12:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YILDIZ ''ASKER ELBİSESİ GİYMEYE HAZIRIZ''

Türk Harb-İş sendikası Başkanı Turhan Yıldız ve yönetimi basınla bir araya geldi. Başkan Yıldız, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı için Harb-İş üyelerinin savaş alanına gitmeye hazır olduğunu vurguladı.

 Başkan Yıldız “ Ülkemizin gündemi Afrin operasyonu. Bizler Türk Silahlı Kuvvetleri ile örgütlü çalışıyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerinde yaklaşık 18 bin işçi arkadaşımız var. bunların bazıları sınır ötesinde ki operasyonlara da katılıyor. Orada ki askerlere lojistik destek sağlıyor. Bir tane Türkiye’miz var. biz burada rahatça oturuyoruz. Yaşlı teyzemiz bir tek hayvanını kurban ediyor Türk askerine. Biz burada her şeyimiz var böyle oturuyoruz. Biz Harb-İş işçileri olarak imza kampanyası başlattık. Türk ordusunun Afrin’de ki operasyonuna destek için. Biz bugüne kadar alanlarda asker elbisesi giymeye hazır olduğumuzu söyledik. İş elbisesini çıkarıp asker elbisesi giyeriz. Ülkemizin yaşadığı bu sıkıntıların bertaraf edilmesi adına ülkemizin Türk harb -İş işçisine ihtiyacı olduğunda bilabedel hazır olduğumuzu dilekçe şeklinde tersane Komutanlığa vereceğiz. Tüm çalışan arkadaşlarımız imza atacak. Türk -Harb- iş Gölcük’te değil tüm ülkede hazır”DEDİ.   VERİLECEK TÜM GÖREVLERE HAZIRIZ Dilekçemizde Biz aşağıda imzaları bulunan Türk harb-İş sendikası üyesi çalışan işçiler olarak Ülkemizin yıllardır mücadele ettiği terör örğütüylee yurt içinde yaptığı mücadelede son dönemde alınan başarılı sonuçlardan sonra yıllardır bu hain taşerön terör örğütlerinin arkasına gizlenirken artık açıkça silah, lojistik desteğini dahi gizlemeyen sözde müttefikler ve piyonları ile başta Suriye ve Irak olmaka üzere her alanda yürütülen mücadeleye ve operasyonlara açık ve sonsuz destek verdiğimiziz beyan ederiz. Savunma sanayisinin asırlardır ana omurgası olan askeri fabrikalar, askeri tersaneler ve tüm askeri işyerlerinde çalışmanın gururunu taşıyor, operasyon bölgesinde ki verilecek her türlü göreve öncelikle ve gönüllü olarak hazır olduğumuzu belirtiyoruz. Ülkemizin bu varoluş mücadelesinde yer almak bizler için onur olacak ve bu onur çocuklarımıza misar kalacaktır”dediler.
Türk Harb-İş sendikası Başkanı Turhan Yıldız ve yönetimi basınla bir araya geldi. Başkan Yıldız, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı için Harb-İş üyelerinin savaş alanına gitmeye hazır olduğunu vurguladı.

 Başkan Yıldız “ Ülkemizin gündemi Afrin operasyonu. Bizler Türk Silahlı Kuvvetleri ile örgütlü çalışıyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerinde yaklaşık 18 bin işçi arkadaşımız var. bunların bazıları sınır ötesinde ki operasyonlara da katılıyor. Orada ki askerlere lojistik destek sağlıyor. Bir tane Türkiye’miz var. biz burada rahatça oturuyoruz. Yaşlı teyzemiz bir tek hayvanını kurban ediyor Türk askerine. Biz burada her şeyimiz var böyle oturuyoruz. Biz Harb-İş işçileri olarak imza kampanyası başlattık. Türk ordusunun Afrin’de ki operasyonuna destek için. Biz bugüne kadar alanlarda asker elbisesi giymeye hazır olduğumuzu söyledik. İş elbisesini çıkarıp asker elbisesi giyeriz. Ülkemizin yaşadığı bu sıkıntıların bertaraf edilmesi adına ülkemizin Türk harb -İş işçisine ihtiyacı olduğunda bilabedel hazır olduğumuzu dilekçe şeklinde tersane Komutanlığa vereceğiz. Tüm çalışan arkadaşlarımız imza atacak. Türk -Harb- iş Gölcük’te değil tüm ülkede hazır”DEDİ.  

VERİLECEK TÜM GÖREVLERE HAZIRIZ

Dilekçemizde Biz aşağıda imzaları bulunan Türk harb-İş sendikası üyesi çalışan işçiler olarak Ülkemizin yıllardır mücadele ettiği terör örğütüylee yurt içinde yaptığı mücadelede son dönemde alınan başarılı sonuçlardan sonra yıllardır bu hain taşerön terör örğütlerinin arkasına gizlenirken artık açıkça silah, lojistik desteğini dahi gizlemeyen sözde müttefikler ve piyonları ile başta Suriye ve Irak olmaka üzere her alanda yürütülen mücadeleye ve operasyonlara açık ve sonsuz destek verdiğimiziz beyan ederiz. Savunma sanayisinin asırlardır ana omurgası olan askeri fabrikalar, askeri tersaneler ve tüm askeri işyerlerinde çalışmanın gururunu taşıyor, operasyon bölgesinde ki verilecek her türlü göreve öncelikle ve gönüllü olarak hazır olduğumuzu belirtiyoruz. Ülkemizin bu varoluş mücadelesinde yer almak bizler için onur olacak ve bu onur çocuklarımıza misar kalacaktır”dediler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.