YILDIZ ''BAŞARIMIZ BİRLİĞİMİZDENDİR''

Gölcük 17.04.2019 - 17:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YILDIZ ''BAŞARIMIZ BİRLİĞİMİZDENDİR''

TÜRK HARB-İŞ Sendikası yapılan olağan Genel Kurulunun ardından ilk danışma kurulu toplantısını Yazlık Ilıca Restauranta yaptı.

TÜRK Harb- İŞ’in 16. Olağan Genel Kurulunda yeniden Başkan seçilen Turhan Yıldız ve yönetimi ilk danışma kurulu toplantısını yaptı. Başkan Yıldız “Şubee idari sekreterlik görevini devreden Ahmet Erdem'e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettik ve hediyesini takdim ettik. Daha önce ekibimize vefa gösteren eski yöneticilerimizden, Şube Mali sekreterliği görevini yapmış raşit yiğit'e, şube eğitim ve teşkilatlandırma sekreterliği görevini yapmış olan Yahya Bulut'a ve yemekhane yönetim kurulu başkanı İsmail Acar'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettik. Genel kurul sonrası, kurul üyeliklerini genç arkadaşlara devreden arkadaşlarımıza da teşekkür plaketlerini verdik. Katılım sağlayan ve aramızda olamayan gönlü bizimle olan tüm dostlara teşekkür ediyorum. Başarımız birliğimiz dirliğimizdendir”dedi. .
TÜRK HARB-İŞ Sendikası yapılan olağan Genel Kurulunun ardından ilk danışma kurulu toplantısını Yazlık Ilıca Restauranta yaptı.

TÜRK Harb- İŞ’in 16. Olağan Genel Kurulunda yeniden Başkan seçilen Turhan Yıldız ve yönetimi ilk danışma kurulu toplantısını yaptı. Başkan Yıldız “Şubee idari sekreterlik görevini devreden Ahmet Erdem'e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettik ve hediyesini takdim ettik.
Daha önce ekibimize vefa gösteren eski yöneticilerimizden, Şube Mali sekreterliği görevini yapmış raşit yiğit'e, şube eğitim ve teşkilatlandırma sekreterliği görevini yapmış olan Yahya Bulut'a ve yemekhane yönetim kurulu başkanı İsmail Acar'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettik.
Genel kurul sonrası, kurul üyeliklerini genç arkadaşlara devreden arkadaşlarımıza da teşekkür plaketlerini verdik.
Katılım sağlayan ve aramızda olamayan gönlü bizimle olan tüm dostlara teşekkür ediyorum. Başarımız birliğimiz dirliğimizdendir”dedi.


.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.