YILDIZ'DAN GAZİLERE MİTİNG DAVETİ

Asayiş 02.06.2018 - 12:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YILDIZ'DAN GAZİLERE MİTİNG DAVETİ

2 Haziran Cumartesi günü saat 17.00’de İzmit Perşembe Pazarı Alanı’nda büyük bir miting tertip etmeye hazırlanan Saadet Partisi’nde çalışmalar hız kazandı

Bugün saat 17.00’de İzmit Perşembe Pazarı Alanı’nda büyük bir miting tertip etmeye hazırlanan Saadet Partisi’nde çalışmalar hız kazandı Tüm birimleriyle yoğun bir şekilde çalışan Saadet Partisi, milletvekili adaylarıyla da saha çalışmalarını hızlandırdı.  Gölcük’te esnafı ve bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Nihat Yıldız, vatandaşla birebir görüşerek Saadet Partisi’nin Büyük Kocaeli Mitingi’ne davette bulundu. BUGÜN MİTİNG VAR Gölcük Muharip Gaziler Derneği’ni de ziyaret eden Yıldız, burada gazilerle görüşerek Saadet Partisine destek istedi ve bu gün ki Büyük Kocaeli Mitingi’ni hatırlatarak, “Biz bu mitingimizle Kocaeli’den değişimi müjdeleyeceğiz. Allah’ın izniyle 24 Haziran’dan sonra dillendirdiğimiz tüm çözüm önerilerini uygulayacak, ülkemizi ve milletimizi içinde bulunduğu çıkmazdan felaha erdireceğiz” dedi.
2 Haziran Cumartesi günü saat 17.00’de İzmit Perşembe Pazarı Alanı’nda büyük bir miting tertip etmeye hazırlanan Saadet Partisi’nde çalışmalar hız kazandı

Bugün saat 17.00’de İzmit Perşembe Pazarı Alanı’nda büyük bir miting tertip etmeye hazırlanan Saadet Partisi’nde çalışmalar hız kazandı

Tüm birimleriyle yoğun bir şekilde çalışan Saadet Partisi, milletvekili adaylarıyla da saha çalışmalarını hızlandırdı.  Gölcük’te esnafı ve bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Nihat Yıldız, vatandaşla birebir görüşerek Saadet Partisi’nin Büyük Kocaeli Mitingi’ne davette bulundu.

BUGÜN MİTİNG VAR

Gölcük Muharip Gaziler Derneği’ni de ziyaret eden Yıldız, burada gazilerle görüşerek Saadet Partisine destek istedi ve bu gün ki Büyük Kocaeli Mitingi’ni hatırlatarak, “Biz bu mitingimizle Kocaeli’den değişimi müjdeleyeceğiz. Allah’ın izniyle 24 Haziran’dan sonra dillendirdiğimiz tüm çözüm önerilerini uygulayacak, ülkemizi ve milletimizi içinde bulunduğu çıkmazdan felaha erdireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.