LASTİK İŞ

YILDIZ “ERBAKAN HOCAMIZ GENÇLERE AYRI BİR ÖNEM ATFEDERDİ”

Asayiş 07.01.2019 - 10:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YILDIZ “ERBAKAN HOCAMIZ GENÇLERE AYRI BİR ÖNEM ATFEDERDİ”

Saadet Partisi Gölcük ilçe Gençlik Kollarının tertip ettiği “Seçim Motivasyon ve Gençlik buluşması ” Kavaklı My Liva restaurantta önceki akşam icra edildi.

Programa Saadet Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Sedat Doğu Uslunun yanı sıra, Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkan Yardımcısı Av. Ahmet Kaya, Saadet Partisi Gölcük Gençlik Kolları Başkan V.  Enes Alaca katıldı. ALACA: “GENÇLİK KOLLARI OLARAK PARTİMİZİ ZİRVEYE ÇIKARACAK ÇALIŞMAYI YAPACAĞIZ.” Programın takdimini yapmak için ilk sözü alan Saadet Partisi Gölcük Gençlik Kolları Başkan vekili Enes Alaca, “Bu akşam burada, gençlik kolları olarak çok önemli bir toplantıya imza atıyoruz. Seçim öncesi hamle toplantısı mahiyetinde icra ettiğimiz bu program, Saadet Partisinin Gençlik bazındaki gücünü gösteriyor. Biz yerel seçim çalışmalarına şimdiden başladık. İnşaallah önümüzdeki süreci çok iyi değerlendirecek ve partimizi Gölcükte zirveye çıkaracak çalışmaya imza atacağız. İnşaallah bu sürecin neticesi Gölcükte belediyeyi almak olacaktır.”dedi. İLÇE BAŞKANI YILDIZ: “ERBAKAN HOCAMIZ GENÇLERE AYRI BİR ÖNEM ATFEDERDİ” Programda bir diğer konuşmayı da Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız yaptı. Gençlik Kolları teşkilatının dimdik ayakta olduğunu vurgulayan Yıldız, “ Ben gençlerimize hassaten teşekkür etmek istiyorum. Yağmur çamur demeden bu davada koşturarak önemli bir görev ifa ediyorlar. Merhum liderimiz Erbakan Hocamız da gençliğe ayrı bir önem verirdi. Hatta bir milletin esas gücünün imanlı ve inançlı gençliği olduğunu üstüne basa basa vurgulardı. İnşaallah Saadet Partimizin Gençlik Kolları Merhum Hocamızın bu idealine hizmet edecek ve ahlaklı bir neslin oluşmasında öncü olacaktır. Bugün Saadet Partimizin Gençlik Kolları sürekli bir faaliyet içerisinde. Sürekli yaptıkları çalışmalarla davamıza yeni kardeşlerimizin gelmesine vesile oluyorlar. Rabbim hepsinden razı olsun.” dedİ. İL BAŞKAN YARDIMCISI USLU: “KARDEŞLİK HUKUKU YENİDEN TESİS EDİLMELİDİR” Programın onur konuğu ise Saadet Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Sedat Doğu Uslu Bey idi. Kardeşlik hukukuna dikkat çeken Uslu, gençlerin kavga ve gürültüden uzak durmasını istedi. Sevgi dilinin sınırlarını aşmamak gerektiğini ifade eden Uslu, “Biz bugün her türlü farklılığımızı kenara iterek ortak en ufak paydadan hareketle kardeş olmanın yollarını aramalıyız. Kavga ve gürültü ortamının hiç kimseye yararı yoktur. Bugün aramıza her görüşten insan gelebilmeli ve düşüncelerini özgürce ifade etmelidir. O cesareti insanlara verebilmeliyiz. Maalesef bugünkü politika ortamı bizleri bölen ve ayrıştıran bir dil üzerine kurulmuş. Saadet Partililer olarak bu dilin yakıcı etkisini azaltacak bir formül geliştirmeliyiz. Bizim kullandığımız dil herkese örnek olmalı ve yeniden kardeşlik ortamını tesis etmelidir. Bu işe siz gençler öncü olacaksınız.” dedi.  Uslunun ifadeleri büyük beğeni topladı.
Saadet Partisi Gölcük ilçe Gençlik Kollarının tertip ettiği “Seçim Motivasyon ve Gençlik buluşması ” Kavaklı My Liva restaurantta önceki akşam icra edildi.

Programa Saadet Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Sedat Doğu Uslunun yanı sıra, Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkan Yardımcısı Av. Ahmet Kaya, Saadet Partisi Gölcük Gençlik Kolları Başkan V.  Enes Alaca katıldı.

ALACA: “GENÇLİK KOLLARI OLARAK PARTİMİZİ ZİRVEYE ÇIKARACAK ÇALIŞMAYI YAPACAĞIZ.”

Programın takdimini yapmak için ilk sözü alan Saadet Partisi Gölcük Gençlik Kolları Başkan vekili Enes Alaca, “Bu akşam burada, gençlik kolları olarak çok önemli bir toplantıya imza atıyoruz. Seçim öncesi hamle toplantısı mahiyetinde icra ettiğimiz bu program, Saadet Partisinin Gençlik bazındaki gücünü gösteriyor. Biz yerel seçim çalışmalarına şimdiden başladık. İnşaallah önümüzdeki süreci çok iyi değerlendirecek ve partimizi Gölcükte zirveye çıkaracak çalışmaya imza atacağız. İnşaallah bu sürecin neticesi Gölcükte belediyeyi almak olacaktır.”dedi.

İLÇE BAŞKANI YILDIZ: “ERBAKAN HOCAMIZ GENÇLERE AYRI BİR ÖNEM ATFEDERDİ”

Programda bir diğer konuşmayı da Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız yaptı. Gençlik Kolları teşkilatının dimdik ayakta olduğunu vurgulayan Yıldız, “ Ben gençlerimize hassaten teşekkür etmek istiyorum. Yağmur çamur demeden bu davada koşturarak önemli bir görev ifa ediyorlar. Merhum liderimiz Erbakan Hocamız da gençliğe ayrı bir önem verirdi. Hatta bir milletin esas gücünün imanlı ve inançlı gençliği olduğunu üstüne basa basa vurgulardı. İnşaallah Saadet Partimizin Gençlik Kolları Merhum Hocamızın bu idealine hizmet edecek ve ahlaklı bir neslin oluşmasında öncü olacaktır. Bugün Saadet Partimizin Gençlik Kolları sürekli bir faaliyet içerisinde. Sürekli yaptıkları çalışmalarla davamıza yeni kardeşlerimizin gelmesine vesile oluyorlar. Rabbim hepsinden razı olsun.” dedİ.

İL BAŞKAN YARDIMCISI USLU: “KARDEŞLİK HUKUKU YENİDEN TESİS EDİLMELİDİR”

Programın onur konuğu ise Saadet Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Sedat Doğu Uslu Bey idi. Kardeşlik hukukuna dikkat çeken Uslu, gençlerin kavga ve gürültüden uzak durmasını istedi. Sevgi dilinin sınırlarını aşmamak gerektiğini ifade eden Uslu, “Biz bugün her türlü farklılığımızı kenara iterek ortak en ufak paydadan hareketle kardeş olmanın yollarını aramalıyız. Kavga ve gürültü ortamının hiç kimseye yararı yoktur. Bugün aramıza her görüşten insan gelebilmeli ve düşüncelerini özgürce ifade etmelidir. O cesareti insanlara verebilmeliyiz. Maalesef bugünkü politika ortamı bizleri bölen ve ayrıştıran bir dil üzerine kurulmuş. Saadet Partililer olarak bu dilin yakıcı etkisini azaltacak bir formül geliştirmeliyiz. Bizim kullandığımız dil herkese örnek olmalı ve yeniden kardeşlik ortamını tesis etmelidir. Bu işe siz gençler öncü olacaksınız.” dedi.  Uslunun ifadeleri büyük beğeni topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.