LASTİK İŞ
ismail

YILDIZ ''GÖLCÜK İÇİN DAYANIŞMA ZAMANI''

Gündem 13.04.2020 - 11:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YILDIZ ''GÖLCÜK İÇİN DAYANIŞMA ZAMANI''

Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız dünyayı saran koronavirüsle ilgili basın açıklaması yaptı.

ÇÖZÜM ODAKLI OLMALIYIZ Başkan Yıldız “Korano virüs her geçen gün yayılmaya, sağlığımızı tehdit ettiği kadar insanımızın ekonomisini de tehdit etmeye devam ediyor. Yardım kampanyaları kalıcı bir çözüm değil ama şüphesiz faydalı. Maalesef bu durum bile yeni bir kavgaya dönüştürülmüş vaziyette. Bir haftaya aşkın bir süre olmasına rağmen ne bağış tartışmaları aşılabilmiş, ne de bir sonuca ulaşabilmiş değil. Tartışmaların bahanesi olan prosedüre girecek değilim. Çözüm odaklı olmak zorundayız. Mümkün olduğunca fazla yardımı, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak durumundayız. Varsa huku ki bir engel, ivedikle çözmek durumdayız. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener, Sayın İmamoğlu, Sayın Yavaş, iktidarın yardım kampanyalarına destek vermeli. Aynı şekilde Sayın Erdoğan ve Sayın Soylu’da, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri aracılığıyla  ihtiyaç sahiplerine yardım etsin. Yok, illa tek elden olsun denilecekse, valilikler aracılığıyla bu işlem gerçekleştirilmeli ancak siyasi partilere de tam bir denetleme yetkisi verilmeli”dedi. KENDİ İÇİMİZDE DAYANIŞMA ZAMANI Başkan Yıldız “Şunu da ifade etmeden bitirmek istemiyorum. Tüm bu tartışmaların dışında kalarak, işini elinden geldiğince yapmaya çalışan Sağlık bakanımız Sayın FAHRETTİN KOCA’nın duruşu, gerginliğin tüm taraflarına gerçekten örnek teşkil etmektedir. Gölcük Saadet partisi olarak bünyemizde aktif görev yapan 539 üyemize ulaştık. İhtiyaç sahibi 34 ailemize kumanya ulaştırdık. Diğer üyeleri arama çalışmaları devam ediyoruz. Bundan sonraki hedefimiz, Salgından korunma tedbirleri kapsamında Gölcük 'ümüz de kapalı bulunan berberlerimiz, çay ocaklarımız, lokantalar, çay bahçeler ,kıraathaneler, bayan kuaförler, pideciler, pazar açamayan züccaciyeler, giyimciler ve mağdur olan esnaf kardeşlerimize ulaşmak. Buradan bütün Gölcük halkına sesleniyorum, Komşumuz, arkadaşımız, akrabamız olan mağdur halkımız ve esnafalarımızın hal ve hatırlarını soralım, yardımcı olmaya çalışalım. Gölcük olarak çoğu zaman uzaklara yardımcı olmada öncü olduk.Şimdi kendi içimizde dayanışma zamanı”dedi.
Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız dünyayı saran koronavirüsle ilgili basın açıklaması yaptı.

ÇÖZÜM ODAKLI OLMALIYIZ

Başkan Yıldız “Korano virüs her geçen gün yayılmaya, sağlığımızı tehdit ettiği kadar insanımızın ekonomisini de tehdit etmeye devam ediyor. Yardım kampanyaları kalıcı bir çözüm değil ama şüphesiz faydalı. Maalesef bu durum bile yeni bir kavgaya dönüştürülmüş vaziyette. Bir haftaya aşkın bir süre olmasına rağmen ne bağış tartışmaları aşılabilmiş, ne de bir sonuca ulaşabilmiş değil. Tartışmaların bahanesi olan prosedüre girecek değilim. Çözüm odaklı olmak zorundayız. Mümkün olduğunca fazla yardımı, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak durumundayız. Varsa huku ki bir engel, ivedikle çözmek durumdayız. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener, Sayın İmamoğlu, Sayın Yavaş, iktidarın yardım kampanyalarına destek vermeli. Aynı şekilde Sayın Erdoğan ve Sayın Soylu’da, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri aracılığıyla  ihtiyaç sahiplerine yardım etsin. Yok, illa tek elden olsun denilecekse, valilikler aracılığıyla bu işlem gerçekleştirilmeli ancak siyasi partilere de tam bir denetleme yetkisi verilmeli”dedi.

KENDİ İÇİMİZDE DAYANIŞMA ZAMANI
Başkan Yıldız “Şunu da ifade etmeden bitirmek istemiyorum. Tüm bu tartışmaların dışında kalarak, işini elinden geldiğince yapmaya çalışan Sağlık bakanımız Sayın FAHRETTİN KOCA’nın duruşu, gerginliğin tüm taraflarına gerçekten örnek teşkil etmektedir. Gölcük Saadet partisi olarak bünyemizde aktif görev yapan 539 üyemize ulaştık. İhtiyaç sahibi 34 ailemize kumanya ulaştırdık. Diğer üyeleri arama çalışmaları devam ediyoruz. Bundan sonraki hedefimiz, Salgından korunma tedbirleri kapsamında Gölcük 'ümüz de kapalı bulunan berberlerimiz, çay ocaklarımız, lokantalar, çay bahçeler ,kıraathaneler, bayan kuaförler, pideciler, pazar açamayan züccaciyeler, giyimciler ve mağdur olan esnaf kardeşlerimize ulaşmak. Buradan bütün Gölcük halkına sesleniyorum, Komşumuz, arkadaşımız, akrabamız olan mağdur halkımız ve esnafalarımızın hal ve hatırlarını soralım, yardımcı olmaya çalışalım. Gölcük olarak çoğu zaman uzaklara yardımcı olmada öncü olduk.Şimdi kendi içimizde dayanışma zamanı”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.