LASTİK İŞ

YILDIZ ''SİZE KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK''

Gündem 14.02.2018 - 18:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YILDIZ ''SİZE KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK''

Türk Harb-İş Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız ve Yönetimi Sendika binasında Gölcük Tersanesi'nden emekli olan 24 işçisini daha uğurladı. Törene Eski Gölcük Tersane Komutanı Şevki Şekerefeli, Sendika Başkanı Turhan Yıldız, Yönetimi ve emekli işçiler katılım sağladı.

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi 24 işçisini daha emekli verdi. Dün Sendika binasında emekli işçiler için tören yapıldı.      KAHVEYE DEĞİL SENDİKAYA GELİN Törende konuşma yapana Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız, “Gölcük Tersane Komutanlığı ve Bağlı İşyerlerindeki arkadaşlarımızla bugün 24 arkadaşımızın emeklilik törenini gerçekleştiriyoruz. İnşallah aldığınız karar eşiniz, aileniz olarak hayırlı olur. Bizler her zaman buradayız. Sizleri sadece parklarda görmek istemiyoruz. Bizim size her zaman kapımız açık. Aidiyet duygusunu aşılayan ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan komutanımız var. Bizim için hepiniz çok değerlisiniz. Biz birçok arkadaşı emekli ettik. Birçok arkadaşın emeklilik mutluluğunu paylaştık buraya geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.   SİZLER ÇOK DEĞERLİSİNİZ Eski Gölcük Tersane Komutanı Şevki Şekerefeli, “Tersanemiz köklü bir kuruluş. Mayası çok güzel. Böylesine güzel törenlere katılmak beni çok mutlu ediyor. Sizler çok değerlisiniz. Bizim dostluğumuz sonsuz olacak. İkramiyelerinizi alnıca ne yapacağınızı iyi düşünün. Piyasa çok kötü. Ben hiç bir şey yapmama kararı alarak oturuyorum Bu bile bir karardır.  Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi.    İŞÇİLERE BİLGİ VERDİLER Konuşmaların ardından Sendika Mali Sekreteri Nusret Subaşı, emekli işçilere yapmaları gereken işlemler konusunda bilgiler verdi ve işçilerin emekliliklerini kutladı.  Emekli İşçilere hediye takdiminde bulundular Daha sonra Başkan Yıldız, Sendika Yönetimi ve Eski Tersane Komutanı Şevki Şekerefeli emekli işçilere hediye takdiminde bulundular.  EMEKLİ OLAN İŞÇİLER Sadettin Gaznevi, Tacettin Akkaya, Mehmet Pek, Ayhan Uzun, Temel Girit, Akif Usta, Hasan Biçer, İhsan İkiz, Ali Vural, Ömer Aska, Hayri Oruç, Günhan Şen, Sabri Demirel, Şaban Gönül, Yunus Çubukçuoğlu, Engin Şan, Salih Tahmaz, İsmail Akkuş, Ümit Gülen, Nejat Ersoy, Halit Ensiz, Durmuş Çoban, Fikret Kumla, Safet Kökçam.
Türk Harb-İş Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız ve Yönetimi Sendika binasında Gölcük Tersanesi'nden emekli olan 24 işçisini daha uğurladı. Törene Eski Gölcük Tersane Komutanı Şevki Şekerefeli, Sendika Başkanı Turhan Yıldız, Yönetimi ve emekli işçiler katılım sağladı.
Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi 24 işçisini daha emekli verdi. Dün Sendika binasında emekli işçiler için tören yapıldı. 
 
 
KAHVEYE DEĞİL SENDİKAYA GELİN
Törende konuşma yapana Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız, “Gölcük Tersane Komutanlığı ve Bağlı İşyerlerindeki arkadaşlarımızla bugün 24 arkadaşımızın emeklilik törenini gerçekleştiriyoruz. İnşallah aldığınız karar eşiniz, aileniz olarak hayırlı olur. Bizler her zaman buradayız. Sizleri sadece parklarda görmek istemiyoruz. Bizim size her zaman kapımız açık. Aidiyet duygusunu aşılayan ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan komutanımız var. Bizim için hepiniz çok değerlisiniz. Biz birçok arkadaşı emekli ettik. Birçok arkadaşın emeklilik mutluluğunu paylaştık buraya geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
SİZLER ÇOK DEĞERLİSİNİZ
Eski Gölcük Tersane Komutanı Şevki Şekerefeli, “Tersanemiz köklü bir kuruluş. Mayası çok güzel. Böylesine güzel törenlere katılmak beni çok mutlu ediyor. Sizler çok değerlisiniz. Bizim dostluğumuz sonsuz olacak. İkramiyelerinizi alnıca ne yapacağınızı iyi düşünün. Piyasa çok kötü. Ben hiç bir şey yapmama kararı alarak oturuyorum Bu bile bir karardır.  Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi. 
 
İŞÇİLERE BİLGİ VERDİLER
Konuşmaların ardından Sendika Mali Sekreteri Nusret Subaşı, emekli işçilere yapmaları gereken işlemler konusunda bilgiler verdi ve işçilerin emekliliklerini kutladı. 
Emekli İşçilere hediye takdiminde bulundular
Daha sonra Başkan Yıldız, Sendika Yönetimi ve Eski Tersane Komutanı Şevki Şekerefeli emekli işçilere hediye takdiminde bulundular. 
EMEKLİ OLAN İŞÇİLER
Sadettin Gaznevi, Tacettin Akkaya, Mehmet Pek, Ayhan Uzun, Temel Girit, Akif Usta, Hasan Biçer, İhsan İkiz, Ali Vural, Ömer Aska, Hayri Oruç, Günhan Şen, Sabri Demirel, Şaban Gönül, Yunus Çubukçuoğlu, Engin Şan, Salih Tahmaz, İsmail Akkuş, Ümit Gülen, Nejat Ersoy, Halit Ensiz, Durmuş Çoban, Fikret Kumla, Safet Kökçam.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.