YILDIZ ''TARİHE YÖN VEREN BİR LİDER''

Asayiş 27.02.2020 - 18:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YILDIZ ''TARİHE YÖN VEREN BİR LİDER''

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve yönetimi Gölcük Kongre salonunda Necmettin Erbakan’ı anma ve anlama programı düzenledi. Yıldız, “Anılan, konuşulan, devrim yaparak, iz bırakarak bu dünyadan geçen, unutulmayan, özlenen, tarihe yön veren bir lider. Erbakan Hoca’nın mekânı cennet olsun” dedi

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve yönetimi  Gölcük Kongre salonunda Necmettin Erbakan’ı anma ve anlama programı düzenledi.  Düzenlene programa yoğun katılım oldu. Programın açılış konuşmasını yapan Yaşar Yıldız, “Şu yalan dünya nice liderler görüp geçirmiştir. Akıllarda kalanların bazıları hayırla yâd edilirken bazıları da unutulup gitmiştir. Merhum Necmettin Erbakan, herkesin andığı şekliyle Erbakan Hoca işte bu liderlerden ve hayırla yâd edilenlerden bir tanesidir. Her yıl bugünlerde, Erbakan Hoca’yı, “Erbakan Haftası” başlığı altında yâd ediyoruz, anlamaya çalışıyoruz.Peki, nasıl biriydi, Erbakan Hoca?” dedi. “TARİHE YÖN VEREN BİR LİDER” Yıldız, “Anılan, konuşulan, devrim yaparak, iz bırakarak bu dünyadan geçen, unutulmayan, özlenen, tarihe yön veren bir lider. Erbakan Hoca’nın mekânı cennet olsun. Allah ondan razı olsun. Siyasete farklı bir üslup kazandırdı. Kapitalizme ve Batıcılığa savaş açtı. Erbakan Hoca tam bir dava adamıydı. Dava kavramı siyasette Erbakan Hoca ile birlikte anılmaya başlandı. Devlete ve milli değerlere son derece saygılıydı. Erbakan Hoca, Refah Partisi’nin kapatılması kararının ardından yaptığı konuşmada, “Bu alınmış olan karar, tarihin akışı içerisinde basit bir noktadır demişti. Aslında Erbakan Hoca çok az insanın anladığı bir lider olarak bu dünyadan geçmiştir. Birçok insanın anlaması gereken bir insan eğer çok azı tarafından anlaşılmışsa o vakit anlamak için daha fazla araştırmak, üzerine düşünmek gerekmektedir” dedi.
Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve yönetimi Gölcük Kongre salonunda Necmettin Erbakan’ı anma ve anlama programı düzenledi. Yıldız, “Anılan, konuşulan, devrim yaparak, iz bırakarak bu dünyadan geçen, unutulmayan, özlenen, tarihe yön veren bir lider. Erbakan Hoca’nın mekânı cennet olsun” dedi

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve yönetimi  Gölcük Kongre salonunda Necmettin Erbakan’ı anma ve anlama programı düzenledi. 

Düzenlene programa yoğun katılım oldu. Programın açılış konuşmasını yapan Yaşar Yıldız, “Şu yalan dünya nice liderler görüp geçirmiştir. Akıllarda kalanların bazıları hayırla yâd edilirken bazıları da unutulup gitmiştir. Merhum Necmettin Erbakan, herkesin andığı şekliyle Erbakan Hoca işte bu liderlerden ve hayırla yâd edilenlerden bir tanesidir. Her yıl bugünlerde, Erbakan Hoca’yı, “Erbakan Haftası” başlığı altında yâd ediyoruz, anlamaya çalışıyoruz.Peki, nasıl biriydi, Erbakan Hoca?” dedi.

“TARİHE YÖN VEREN BİR LİDER”
Yıldız, “Anılan, konuşulan, devrim yaparak, iz bırakarak bu dünyadan geçen, unutulmayan, özlenen, tarihe yön veren bir lider. Erbakan Hoca’nın mekânı cennet olsun. Allah ondan razı olsun. Siyasete farklı bir üslup kazandırdı. Kapitalizme ve Batıcılığa savaş açtı. Erbakan Hoca tam bir dava adamıydı. Dava kavramı siyasette Erbakan Hoca ile birlikte anılmaya başlandı. Devlete ve milli değerlere son derece saygılıydı. Erbakan Hoca, Refah Partisi’nin kapatılması kararının ardından yaptığı konuşmada, “Bu alınmış olan karar, tarihin akışı içerisinde basit bir noktadır demişti. Aslında Erbakan Hoca çok az insanın anladığı bir lider olarak bu dünyadan geçmiştir. Birçok insanın anlaması gereken bir insan eğer çok azı tarafından anlaşılmışsa o vakit anlamak için daha fazla araştırmak, üzerine düşünmek gerekmektedir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.