YILDIZ TOPRAĞA VERİLDİ

25.03.2020 - 18:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YILDIZ TOPRAĞA VERİLDİ

Önceki gün e inde kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız Korona virüs testi sonrasında bu gün kendi köyünde defn edildi.

Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız önceki gün evinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Savcının incelemesinden sonra Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ardından 3 günlük koruna virüs testi sonucu alındıktan sonra bu gün evinin önünde ikindi namazında cenaze töreni düzenlendi.  Düzenlenen cenaze törenine, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Türk Harb-iş Sendikası Başkanı Alaattin Soydan, genel sekreter yaşar Yavuz, mali sekreter Haldun Kurubacak, AK Parti il başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, Saadet Partisi ilçe başkanı Yaşar İsmail Yıldız. BBP ilçe başkanı Şahin Akpınar, Gölcük Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve çok sayıda yakınları katılım sağladı. Turhan Yıldız’ın cenazesi kılınan ikindi namazın ardından sonra kendi kyü olan Hasaneyn mezarlığında aile kabristanında defin edildi.  
Önceki gün e inde kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız Korona virüs testi sonrasında bu gün kendi köyünde defn edildi.

Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız önceki gün evinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Savcının incelemesinden sonra Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ardından 3 günlük koruna virüs testi sonucu alındıktan sonra bu gün evinin önünde ikindi namazında cenaze töreni düzenlendi. 

Düzenlenen cenaze törenine, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Türk Harb-iş Sendikası Başkanı Alaattin Soydan, genel sekreter yaşar Yavuz, mali sekreter Haldun Kurubacak, AK Parti il başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, Saadet Partisi ilçe başkanı Yaşar İsmail Yıldız. BBP ilçe başkanı Şahin Akpınar, Gölcük Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve çok sayıda yakınları katılım sağladı.

Turhan Yıldız’ın cenazesi kılınan ikindi namazın ardından sonra kendi kyü olan Hasaneyn mezarlığında aile kabristanında defin edildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.