LASTİK İŞ

YILMAZ “GAZETECİLER ÖNEMLİ”

Gündem 11.01.2018 - 09:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YILMAZ “GAZETECİLER ÖNEMLİ”

CHP Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz ve yönetimi 10 Ocak çalışan gazeteciler dolayısı ile gazetemizi ziyaret etti. Yılmaz “10 Ocak çalışan gazeteciler gününüz kutlu olsun. Geçmişten bugüne her dönemde halkın gözü, kulağı, sesi basındır”dedi.

Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Kent Konseyi genel Sekreteri Fatih Bayram,  ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ali Yıldırım Sezer, Bekir Tülü, Hakan Bıçakçı, Turan Yıldız, Bilge Saral,   ilçemiz gazetecilerini unutmadı. Şen Balık Restaurant’ta bir araya gelinerek, Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri ilçemiz gazetecilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. İlk olarak ilçemiz gazetecilerine ufak bir hediye takdiminde bulunuldu. İlk konuşmayı yapan Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, “Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Çok güzel bir mecra içerisindesiniz. Yeri geliyor çok zor şartlar altında çalışıyorsunuz. Bugünde burada sizlerle beraber olmak ve güzel günü sizler ile beraber kutlamak istediniz. Tekrardan bizi kırmayarak bizlerle burada olduğunuz için teşekkür ediyor, tekrardan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum” dedi. Daha sonra konuşma yapan Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri E. Fatih Bayram, “Gazetecilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Sizlerle bir araya gelerek bu güzel gününüzde sizlerin yanınızda olmak bizleri mutlu etti. Tekrardan teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum” dedi.
CHP Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz ve yönetimi 10 Ocak çalışan gazeteciler dolayısı ile gazetemizi ziyaret etti. Yılmaz “10 Ocak çalışan gazeteciler gününüz kutlu olsun. Geçmişten bugüne her dönemde halkın gözü, kulağı, sesi basındır”dedi.

Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Kent Konseyi genel Sekreteri Fatih Bayram,  ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ali Yıldırım Sezer, Bekir Tülü, Hakan Bıçakçı, Turan Yıldız, Bilge Saral,   ilçemiz gazetecilerini unutmadı. Şen Balık Restaurant’ta bir araya gelinerek, Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri ilçemiz gazetecilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
İlk olarak ilçemiz gazetecilerine ufak bir hediye takdiminde bulunuldu. İlk konuşmayı yapan Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, “Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Çok güzel bir mecra içerisindesiniz. Yeri geliyor çok zor şartlar altında çalışıyorsunuz. Bugünde burada sizlerle beraber olmak ve güzel günü sizler ile beraber kutlamak istediniz. Tekrardan bizi kırmayarak bizlerle burada olduğunuz için teşekkür ediyor, tekrardan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri E. Fatih Bayram, “Gazetecilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Sizlerle bir araya gelerek bu güzel gününüzde sizlerin yanınızda olmak bizleri mutlu etti. Tekrardan teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.