LASTİK İŞ

YILMAZ “KİMİN ADAY OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL”

Asayiş 12.07.2018 - 08:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YILMAZ “KİMİN ADAY OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL”

Erken yerel seçim tartışmaları devam ederken CHP'den muhtemel belediye başkan aday adayı isimleri arasında adı geçen CHP belediye Meclis Üyesi Özgür Yılmaz “Kimin aday olduğu önemli değil. Önemli olan CHP'nin Gölcük Belediyesini alması”dedi.

Yılmaz “Önümüzde yerel secimler bulunmakta. Genel seçimler yeni tamamlandı. Yerel seçimler için konuşmak için partimiz için daha erken olduğunu düşünüyorum. Beş yıldır aktif siyasetin içindeyim. Meclis üyesi olarak örgütümüzün desteği ile elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bu süreçte adımın Belediye başkan adaylığında konuşulması şahsımı mutlu etmiştir.  Meclis üyeliği görev ve sorumluluğumu geçen sürede gerek partili gerekse farklı görüşlerden birçok Gölcüklünün sevgi ve saygısını kazanabildiğimi düşünüyorum .İlçemizi hak ettiği seviyesine ulaştırabilmek için değişmesi gereken birçok şey bulunmaktadır. Meclis üyesi, partili ve elbette her şeyden önce Gölcüklü olarak halkımızın ve partimizin beklentilerini karşılamaya talibiz. Talip olduğumuz makam mevki koltuk değildir; talip olduğumuz halkımıza hizmettir. Aday olmak birey olarak şahsımın tek başına vereceği bir karar değildir. Partimin şahsıma vereceği her göreve daha önceden olduğu gibi şimdi de hazırım. Başarı ve hedefimiz aday olmak değil seçimi kazanmak olacaktır. Seçimi kazanmak için sürecin neresinde ne görev verilirse hakkıyla yerine getirmeye devam edeceğim. Kaçınılmaz olan seçimleri kazanmak, Gölcük’ün Gölcüklünün kazanmasıdır. Tüm Gölcüğü kucaklayacak ekip ile yerel seçimleri  kazanacağımıza inanıyorum. Özgür Yılmaz: Kocaeli Ziraat Mühandisleri Odası Başkanı. CHP'nin genç ismi.  Belediye Meclis üyesi. Trabzonlu. CHP'de potansiyel adaylar arasında gösteriliyor. 
Erken yerel seçim tartışmaları devam ederken CHP'den muhtemel belediye başkan aday adayı isimleri arasında adı geçen CHP belediye Meclis Üyesi Özgür Yılmaz “Kimin aday olduğu önemli değil. Önemli olan CHP'nin Gölcük Belediyesini alması”dedi.

Yılmaz “Önümüzde yerel secimler bulunmakta. Genel seçimler yeni tamamlandı. Yerel seçimler için konuşmak için partimiz için daha erken olduğunu düşünüyorum. Beş yıldır aktif siyasetin içindeyim. Meclis üyesi olarak örgütümüzün desteği ile elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bu süreçte adımın Belediye başkan adaylığında konuşulması şahsımı mutlu etmiştir.  Meclis üyeliği görev ve sorumluluğumu geçen sürede gerek partili gerekse farklı görüşlerden birçok Gölcüklünün sevgi ve saygısını kazanabildiğimi düşünüyorum .İlçemizi hak ettiği seviyesine ulaştırabilmek için değişmesi gereken birçok şey bulunmaktadır. Meclis üyesi, partili ve elbette her şeyden önce Gölcüklü olarak halkımızın ve partimizin beklentilerini karşılamaya talibiz. Talip olduğumuz makam mevki koltuk değildir; talip olduğumuz halkımıza hizmettir. Aday olmak birey olarak şahsımın tek başına vereceği bir karar değildir. Partimin şahsıma vereceği her göreve daha önceden olduğu gibi şimdi de hazırım. Başarı ve hedefimiz aday olmak değil seçimi kazanmak olacaktır. Seçimi kazanmak için sürecin neresinde ne görev verilirse hakkıyla yerine getirmeye devam edeceğim. Kaçınılmaz olan seçimleri kazanmak, Gölcük’ün Gölcüklünün kazanmasıdır. Tüm Gölcüğü kucaklayacak ekip ile yerel seçimleri  kazanacağımıza inanıyorum.

Özgür Yılmaz:
Kocaeli Ziraat Mühandisleri Odası Başkanı. CHP'nin genç ismi.  Belediye Meclis üyesi. Trabzonlu. CHP'de potansiyel adaylar arasında gösteriliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.