LASTİK İŞ

YILMAZ ''ŞİMDİ ŞAHLANMA VAKTİ''

Asayiş 03.06.2018 - 16:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YILMAZ ''ŞİMDİ ŞAHLANMA VAKTİ''

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve yönetimi, Kocaeli’yi karış karış gezerek 24 Haziran’ı anlatmayı sürdürüyor. Son olarak Başiskele’de çalışma yürüten Yılmaz, “Vatandaşımızın desteğiyle; Şimdi şahlanma vakti” dedi

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve yönetimi, ilçe ilçe Kocaeli’yi gezerek kadınlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Yılmaz, son olarak Başiskele’de İlçe Kadın Kolları Başkan ve yönetimi ile birlikte SKM programları kapsamında çalışma yürüttü. İlk olarak Yaylacık Mahallesi’ne geçen Serpil Yılmaz, burada ev toplantıları ve hasta ziyaretleri gerçekleştirdi. Çalışmalar sırasında balkonda oturan, bahçede çalışan kadınlarla da sohbet eden Yılmaz, seçimler için destek istedi.   ATILIMLARLA DOLU 16 YIL “Girdiğimiz evlerde önümüzdeki seçimin önemini anlatırken, Her daim irade erdem cesaretle yürüdüğümüz hizmet yolunda devam etmek için destek istiyoruz” diyen Yılmaz, “16 yıldır ekonomiden ticarete, dış politikadan terörle mücadeleye, sosyal yardımlardan kamu görevlilerine sağlanan imkânlara pek çok alanda atılımlar yaptık. Vatandaşımızın desteğiyle şimdi şahlanacağız” dedi. Yılmaz, Özel Sultan Anne Okulları’na da bir ziyarette bulundu.
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve yönetimi, Kocaeli’yi karış karış gezerek 24 Haziran’ı anlatmayı sürdürüyor. Son olarak Başiskele’de çalışma yürüten Yılmaz, “Vatandaşımızın desteğiyle; Şimdi şahlanma vakti” dedi

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve yönetimi, ilçe ilçe Kocaeli’yi gezerek kadınlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Yılmaz, son olarak Başiskele’de İlçe Kadın Kolları Başkan ve yönetimi ile birlikte SKM programları kapsamında çalışma yürüttü. İlk olarak Yaylacık Mahallesi’ne geçen Serpil Yılmaz, burada ev toplantıları ve hasta ziyaretleri gerçekleştirdi. Çalışmalar sırasında balkonda oturan, bahçede çalışan kadınlarla da sohbet eden Yılmaz, seçimler için destek istedi.

 

ATILIMLARLA DOLU 16 YIL

“Girdiğimiz evlerde önümüzdeki seçimin önemini anlatırken, Her daim irade erdem cesaretle yürüdüğümüz hizmet yolunda devam etmek için destek istiyoruz” diyen Yılmaz, “16 yıldır ekonomiden ticarete, dış politikadan terörle mücadeleye, sosyal yardımlardan kamu görevlilerine sağlanan imkânlara pek çok alanda atılımlar yaptık. Vatandaşımızın desteğiyle şimdi şahlanacağız” dedi. Yılmaz, Özel Sultan Anne Okulları’na da bir ziyarette bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.