LASTİK İŞ

YILMAZ ''VATANDAŞLA YÜZ YÜZE GÖRÜŞMEK ÖNEMLİ''

Asayiş 26.12.2019 - 18:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YILMAZ ''VATANDAŞLA YÜZ YÜZE GÖRÜŞMEK ÖNEMLİ''

AK Parti Kocaeli milletvekili Mehmet Akif Yılmaz Gölcük parti binasında nöbet tuttu. İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte partiye gelen vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti Kocaeli il programında vekil ve asil buluşması kapsamında AK Parti Kocaeli milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, ilçe başkanı Çetin Seymen ve Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu Parti binasında Halkla buluştular.  GÖLCÜK İÇİN FAYDALI AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen; “Milletvekilimiz Yılmaz Ankara'da bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Hep yanımızda oldu. Bu günde ilimizin bir programı olarak vekil ile asil buluşması kapsamında  Milletvekilimiz Mehmet Akif Yılmaz burada asilleri ile bir araya gelerek vatandaşlarımızın dinliyor. Bu program Gölcük için faydalı oluyor. Biz AK Parti olarak seçimden seçime değil her zaman halkımızla birlikteyiz” dedi.  VATANDAŞLA YÜZ YÜZE GÖRÜŞMEK ÖNEMLİ AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz; “biz haftanın 3 günü meclisteyiz 4 günü Kocaeli'ndeyiz. Salı, Çarşamba ve Perşembe meclis çalışmalarımız var. Diğer günlerde ise ilimizde yatırımlarla alakalı takibi hem teşkilatlarımızla birlikte ilçemizde tüm mahallelerimize yönelik programları yapmaktır. Zaten bu programları hep yapıyoruz. Bu düzen içerisinde bu işi İl başkanlığında da bir vekil nöbeti şeklinde başladı. Bu merkezde yapılıyordu. Tek bir merkezde yapılması bu da bir sıkıntı oluşturuyordu. Tek vekilimizden ziyade tüm vekillerimiz tüm ilçelerimizde ilçe binamızda başlayarak, sahada da esnaf ziyaretleri yapmaktır. Aynı zamanda hasta ziyaretleri, taziye ziyaretleri yapılacaktır. Bu şekilde bir saha programını bir organize içinde teşkilatımız vekil asil buluşmasını koymuş. Bizde halkımızla buluşunca bizlerde memnun oluyoruz vatandaşımızda memnun oluyor. Vatandaşımızla yüz yüze görüşmek önemlidir” dedi. Fahri Haner
AK Parti Kocaeli milletvekili Mehmet Akif Yılmaz Gölcük parti binasında nöbet tuttu. İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte partiye gelen vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti Kocaeli il programında vekil ve asil buluşması kapsamında AK Parti Kocaeli milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, ilçe başkanı Çetin Seymen ve Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu Parti binasında Halkla buluştular. 

GÖLCÜK İÇİN FAYDALI
AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen; “Milletvekilimiz Yılmaz Ankara'da bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Hep yanımızda oldu. Bu günde ilimizin bir programı olarak vekil ile asil buluşması kapsamında  Milletvekilimiz Mehmet Akif Yılmaz burada asilleri ile bir araya gelerek vatandaşlarımızın dinliyor. Bu program Gölcük için faydalı oluyor. Biz AK Parti olarak seçimden seçime değil her zaman halkımızla birlikteyiz” dedi. 

VATANDAŞLA YÜZ YÜZE GÖRÜŞMEK ÖNEMLİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz; “biz haftanın 3 günü meclisteyiz 4 günü Kocaeli'ndeyiz. Salı, Çarşamba ve Perşembe meclis çalışmalarımız var. Diğer günlerde ise ilimizde yatırımlarla alakalı takibi hem teşkilatlarımızla birlikte ilçemizde tüm mahallelerimize yönelik programları yapmaktır. Zaten bu programları hep yapıyoruz. Bu düzen içerisinde bu işi İl başkanlığında da bir vekil nöbeti şeklinde başladı. Bu merkezde yapılıyordu. Tek bir merkezde yapılması bu da bir sıkıntı oluşturuyordu. Tek vekilimizden ziyade tüm vekillerimiz tüm ilçelerimizde ilçe binamızda başlayarak, sahada da esnaf ziyaretleri yapmaktır. Aynı zamanda hasta ziyaretleri, taziye ziyaretleri yapılacaktır. Bu şekilde bir saha programını bir organize içinde teşkilatımız vekil asil buluşmasını koymuş. Bizde halkımızla buluşunca bizlerde memnun oluyoruz vatandaşımızda memnun oluyor. Vatandaşımızla yüz yüze görüşmek önemlidir” dedi.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.