LASTİK İŞ
ismail

YAĞIŞLI HAVA GERİ DÖNÜYOR!

10.10.2018 - 10:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAĞIŞLI HAVA GERİ DÖNÜYOR!

Kocaeli, yarından itibaren yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek. Yağışlı hava pazar gününe kadar etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, Kocaeli’de bugün çok bulutlu bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı en düşük 14, en yüksek ise 22 derece olacak. YARINDAN SONRA YAĞMUR VAR Yarından itibaren ise Kocaeli, yağışlı bir havanın etkisine girecek. Yarın kent genelinde aralıklarla sağanak yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığının ise 24 derece civarlıda olması bekleniyor. Kocaeli’yi etkisi altına alacak olan yağışlı hava pazar gününe kadar devam edecek. Hava sıcaklıkları ise 21 ile 24 derece arasında değişecek.
Kocaeli, yarından itibaren yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek. Yağışlı hava pazar gününe kadar etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, Kocaeli’de bugün çok bulutlu bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı en düşük 14, en yüksek ise 22 derece olacak.

YARINDAN SONRA YAĞMUR VAR

Yarından itibaren ise Kocaeli, yağışlı bir havanın etkisine girecek. Yarın kent genelinde aralıklarla sağanak yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığının ise 24 derece civarlıda olması bekleniyor. Kocaeli’yi etkisi altına alacak olan yağışlı hava pazar gününe kadar devam edecek. Hava sıcaklıkları ise 21 ile 24 derece arasında değişecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.