LASTİK İŞ
ismail

YAĞMACI GÖLCÜK'TE YAKALANDI

Gölcük 11.09.2020 - 14:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YAĞMACI GÖLCÜK'TE YAKALANDI

Silahlı yağma ve yaralama suçlarından hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şahıs yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama da şöyle denildi; "Emniyet Müdürlüğümüzce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda; Silahla Yağma suçundan  4 YIL 2 AY AĞIR HAPİS ve Basit Yaralama suçundan 2240 TL Para Cezası ile aranan A.Y.T. isimli şahıs düzenlenen operasyon ile 11.09.020 günü GÖLCÜK ilçemizde yakalanmıştır.  Hükümlü şahıs aynı gün Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.  Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.
Silahlı yağma ve yaralama suçlarından hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şahıs yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama da şöyle denildi;

"Emniyet Müdürlüğümüzce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda;

Silahla Yağma suçundan  4 YIL 2 AY AĞIR HAPİS ve Basit Yaralama suçundan 2240 TL Para Cezası ile aranan A.Y.T. isimli şahıs düzenlenen operasyon ile 11.09.020 günü GÖLCÜK ilçemizde yakalanmıştır. 

Hükümlü şahıs aynı gün Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır. 

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.