LASTİK İŞ
ismail

YAĞMURA KARŞI EKİPLER HAZIR BEKLİYOR

22.08.2017 - 13:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAĞMURA KARŞI EKİPLER HAZIR BEKLİYOR

Kocaeli İtfaiyesi, Marmara Bölgesinde etkili olması beklenen yağışlara karşı önlemini aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Marmara Bölgesinde etkili olmaya başlayan yağışlara karşı tedbirlerini aldı. Metrolojinin uyarıları da dikkate alınarak ani yağışlardan kaynaklı su baskınlarına müdahale için araç ve personeller hazır bekletiliyor. EKİPLER HAZIR BEKLİYOR Kocaeli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi, Metrolojinin Marmara Bölgesi için aşırı yağış beklentisi uyarılarını da dikkate alarak su baskını ve fırtınaya karşı bir ekip kurdu. Acil durumlar için hazır olan İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler İzmit ve Gebze ilçeleri merkezli olmak üzere 40 motopomp, 20 dalgıç pompa, 5 ana 7 yardımcı ekip ile 7 gün 24 saat süreyle hazır bulunuyor.   TEDBİRLER ALINDI Tüm tedbirlerini alan İtfaiye Daire Başkanlığı olumsuz vakaların önüne geçmek için hazır kıta bekletiliyor. Gerektiğinde takviyenin de yapılabileceği acil durum ekibine yine fırtınada etkilenebilecek ağaçların devrilmesi veya dallarının kopması için de tedbirler alındı   KOLLEKTÖR VE TERFİ İSTASYONLARI Öte yandan ihtiyaç duyulan noktalarda İSU’nun yaptığı kollektörler ve terfi istasyonunda da hazır bekleyen ekipler, gerektiği durumda terfi istasyonunda biriken suyu tasfiye edecek.
Kocaeli İtfaiyesi, Marmara Bölgesinde etkili olması beklenen yağışlara karşı önlemini aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Marmara Bölgesinde etkili olmaya başlayan yağışlara karşı tedbirlerini aldı. Metrolojinin uyarıları da dikkate alınarak ani yağışlardan kaynaklı su baskınlarına müdahale için araç ve personeller hazır bekletiliyor.

EKİPLER HAZIR BEKLİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi, Metrolojinin Marmara Bölgesi için aşırı yağış beklentisi uyarılarını da dikkate alarak su baskını ve fırtınaya karşı bir ekip kurdu. Acil durumlar için hazır olan İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler İzmit ve Gebze ilçeleri merkezli olmak üzere 40 motopomp, 20 dalgıç pompa, 5 ana 7 yardımcı ekip ile 7 gün 24 saat süreyle hazır bulunuyor.

 

TEDBİRLER ALINDI

Tüm tedbirlerini alan İtfaiye Daire Başkanlığı olumsuz vakaların önüne geçmek için hazır kıta bekletiliyor. Gerektiğinde takviyenin de yapılabileceği acil durum ekibine yine fırtınada etkilenebilecek ağaçların devrilmesi veya dallarının kopması için de tedbirler alındı

 

KOLLEKTÖR VE TERFİ İSTASYONLARI

Öte yandan ihtiyaç duyulan noktalarda İSU’nun yaptığı kollektörler ve terfi istasyonunda da hazır bekleyen ekipler, gerektiği durumda terfi istasyonunda biriken suyu tasfiye edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.