LASTİK İŞ

YAĞMURA KARŞI ÖNLEMLER ALINDI

Gündem 26.09.2019 - 14:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAĞMURA KARŞI ÖNLEMLER ALINDI

Gölcük Belediyesi meydana gelebilecek ani aşırı yağışlara karşı dere, menfez, mazgal ve yağmursuyu hatlarında geniş çaplı çalışma yaptı.

TÜM MAZGAL VE MENFEZLER TEMİZLENDİ Ekiplerin bir kısmı mevsim normalleri üzerinde yaşanabilecek yağışlar öncesinde tıkanan mazgal ve menfezleri temizledi. Mazgal demirleri kaldırılarak içerisinde biriken ve su baskınlarına neden olabilecek artıklar toplandı. Yapılan çalışmalar ile yaşanabilecek su baskınlarının önüne geçilmiş oldu.   SOKAKLARDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI Mazgalların yanı sıra ekipler sokakların da temizliğini gerçekleştirdi. Olası bir yağışta mazgal ve menfez giderlerini tıkayabilecek kuru ağaç dalları ekipler tarafından budandı. Kaldırım ve yol kenarlarında bulunan otlar da çim biçme makineleriyle temizlendi. RIFAT UZUNER    
Gölcük Belediyesi meydana gelebilecek ani aşırı yağışlara karşı dere, menfez, mazgal ve yağmursuyu hatlarında geniş çaplı çalışma yaptı.

TÜM MAZGAL VE MENFEZLER TEMİZLENDİ

Ekiplerin bir kısmı mevsim normalleri üzerinde yaşanabilecek yağışlar öncesinde tıkanan mazgal ve menfezleri temizledi. Mazgal demirleri kaldırılarak içerisinde biriken ve su baskınlarına neden olabilecek artıklar toplandı. Yapılan çalışmalar ile yaşanabilecek su baskınlarının önüne geçilmiş oldu.

 

SOKAKLARDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Mazgalların yanı sıra ekipler sokakların da temizliğini gerçekleştirdi. Olası bir yağışta mazgal ve menfez giderlerini tıkayabilecek kuru ağaç dalları ekipler tarafından budandı. Kaldırım ve yol kenarlarında bulunan otlar da çim biçme makineleriyle temizlendi.

RIFAT UZUNER

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.