LASTİK İŞ

YAKIŞMADI BE NERMİN DEMİRKOL...

31.07.2017 - 09:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAKIŞMADI BE NERMİN DEMİRKOL...

Makalemizin konusu, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu Cam, Çini, Seramik Bölümü Öğretim Görevlisi Yarımcı Doçent Namı Diyar Nermin Demirkol. Kendisini Gölcük’te çalışmaya başladıktan 3-4 sene sonra tanıma fırsatı buldum. Zaman zaman kendisiyle ilgili çok güzel haberler yaptım. Hatta kendisi arayıp tebrik etmiştir. Haber amaçlı bir araya geldiğimizde sohbet eder hal hatır sorardık birbirimize. Arkadaşlığımız bundan ibaretti. Hatta kendisini sever ve takdir ederdim. Taki geçtiğimiz Perşembe sabahına kadar. Bakın birini seversiniz sevmezseniz, beğenirsinir beğenmezseniz. Bu çok doğal bir her. Herkes herkesi sevecek diye, her herkesin yaptığı şeyi beğenecek diye bir kaide kural yok. Ama hepimiz ve bahse konu olan bayan dahil, makamlara saygı duymak ve temsil ettikleri kurum ya da kurumlara saygı göstermek zorundayız. Örneğin ben Kocaeli Valisini, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanını yada Gölcük Belediye Başkanını (tabiiki böyle bir durum söz konusu olamazda) sevmeyebilirim. Ama makamlarına temsil ettikleri kuruma saygı duymak, saygı göstermek zorundayım. En azından bu benim görüşüm.   ÖZÇAKMAK KİMİ TEMSİL EDİYOR? Şimdi bu bahse konu olan, sözüm ona Yardımcı Doçent olan bu bayan, bir büyüğümüz ve bir meslektaşımız hakkında, gazetemiz sosyal paylaşım sitesine, çok iğrenç bir paylaşımda bulunmuş. O paylaşımı görünce kan beynime sıçradı .. Efendim, bu kadın Gölcük Belediyesi Basın Yayın ve Halk İlişkiler Müdürü Haluk Çakmak hakkında, çok çirkin bir paylaşımda bulunmuş. Aralarında ne gibi bir sorun var bilemiyorum ama, paylaşımında aynen şu ifadeleri kullanmış. “Gazetenizde Haluk İtinin fotoğrafı olduğu gazeteleri bana göndermeyin. O gazeteleri görmek ya da okumak istemiyorum” gibi bir ifade bulunmuş.   Be kendini bilmez densiz kadın. Bilmiyorsan anlatayım.  Haluk Özçakmak her şeyden evvel senin ve benim büyüğüm bir insan. Haluk Özçakmak kimi temsil ediyor, Gölcük Belediyesi’ni ve doğal olarak Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i.   “ONURLUCA İSTİFA ET” Yahu sen kimsin ya, bir belediyenin müdürüne (afedersiniz) “İT” deme cesaretini kimden buluyorsun. İt kime denir biliyorsun herhalde. İt köpeğe denir köpeğe. Haluk Özçakmak ‘İt’ mi. Ama sen bu ifadeyi kendine yakıştırdıysan söylecek lafım yok. Sana kalkıp bir öğrencin, senin ifadelerinle “Ben bu it kadınla çalışmak istemiyorum” dese, sen ne yapardın? Olmadı be kadın kaprislerin ve hırsın yüzünden bir çuval inciri bok ettin. Benden sana bir tavsiye. Kocaeli Üniversitesi gibi saygıder bir ilim irfan yuvası olan o kurumun, seni oturttuğu koltuktan, biran evvel kalk ve onurluca istifa et. Öyle Yeni Gölcük Gazetesini, beni ve bu gazeteyle ilişkili insanları, Facebook’tan silmekle bu işler olmaz Nermin Hanım.    

Makalemizin konusu, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu Cam, Çini, Seramik Bölümü Öğretim Görevlisi Yarımcı Doçent Namı Diyar Nermin Demirkol.

Kendisini Gölcük’te çalışmaya başladıktan 3-4 sene sonra tanıma fırsatı buldum. Zaman zaman kendisiyle ilgili çok güzel haberler yaptım. Hatta kendisi arayıp tebrik etmiştir.

Haber amaçlı bir araya geldiğimizde sohbet eder hal hatır sorardık birbirimize. Arkadaşlığımız bundan ibaretti. Hatta kendisini sever ve takdir ederdim. Taki geçtiğimiz Perşembe sabahına kadar.

Bakın birini seversiniz sevmezseniz, beğenirsinir beğenmezseniz. Bu çok doğal bir her. Herkes herkesi sevecek diye, her herkesin yaptığı şeyi beğenecek diye bir kaide kural yok.

Ama hepimiz ve bahse konu olan bayan dahil, makamlara saygı duymak ve temsil ettikleri kurum ya da kurumlara saygı göstermek zorundayız.

Örneğin ben Kocaeli Valisini, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanını yada Gölcük Belediye Başkanını (tabiiki böyle bir durum söz konusu olamazda) sevmeyebilirim. Ama makamlarına temsil ettikleri kuruma saygı duymak, saygı göstermek zorundayım. En azından bu benim görüşüm.

 

ÖZÇAKMAK KİMİ TEMSİL EDİYOR?

Şimdi bu bahse konu olan, sözüm ona Yardımcı Doçent olan bu bayan, bir büyüğümüz ve bir meslektaşımız hakkında, gazetemiz sosyal paylaşım sitesine, çok iğrenç bir paylaşımda bulunmuş.

O paylaşımı görünce kan beynime sıçradı ..

Efendim, bu kadın Gölcük Belediyesi Basın Yayın ve Halk İlişkiler Müdürü Haluk Çakmak hakkında, çok çirkin bir paylaşımda bulunmuş. Aralarında ne gibi bir sorun var bilemiyorum ama, paylaşımında aynen şu ifadeleri kullanmış.

“Gazetenizde Haluk İtinin fotoğrafı olduğu gazeteleri bana göndermeyin. O gazeteleri görmek ya da okumak istemiyorum” gibi bir ifade bulunmuş.  

Be kendini bilmez densiz kadın. Bilmiyorsan anlatayım.  Haluk Özçakmak her şeyden evvel senin ve benim büyüğüm bir insan. Haluk Özçakmak kimi temsil ediyor, Gölcük Belediyesi’ni ve doğal olarak Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i.

 

“ONURLUCA İSTİFA ET”

Yahu sen kimsin ya, bir belediyenin müdürüne (afedersiniz) “İT” deme cesaretini kimden buluyorsun. İt kime denir biliyorsun herhalde. İt köpeğe denir köpeğe. Haluk Özçakmak ‘İt’ mi. Ama sen bu ifadeyi kendine yakıştırdıysan söylecek lafım yok.

Sana kalkıp bir öğrencin, senin ifadelerinle “Ben bu it kadınla çalışmak istemiyorum” dese, sen ne yapardın?

Olmadı be kadın kaprislerin ve hırsın yüzünden bir çuval inciri bok ettin. Benden sana bir tavsiye. Kocaeli Üniversitesi gibi saygıder bir ilim irfan yuvası olan o kurumun, seni oturttuğu koltuktan, biran evvel kalk ve onurluca istifa et.

Öyle Yeni Gölcük Gazetesini, beni ve bu gazeteyle ilişkili insanları, Facebook’tan silmekle bu işler olmaz Nermin Hanım.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.