LASTİK İŞ
ismail

YALI EVLERİ AÇILDI

Değirmendere 11.06.2020 - 10:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YALI EVLERİ AÇILDI

Koronavisür nedeni ile uzun süredir kapalı olan Yalı evleri cafe ve restaurant yeni normal hayat düzeyinde misafirlerini bekliyor.

Koronavirüs sonrası alınan tedbirler kapsamında bir süre hizmet veremeyen Değirmendere Yalı evlerinde bulunu Otel, restaurant ve kafeterya yapılan dezenfektan ve alınan önlemler ile yeni normal hayat düzeninde misafirlerini bekliyor. . MESAFEYİ KORUYALIM MASKE TAKALIM SAĞLIKLI KALALIM BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM Değirmendere Yalı Mahallesi Tarihi Evleri içerisinde bulunan12 tescilli binada, Seramik müzesi, ahşap heykel müzesi, kütüphane, kafeterya, restoran ve butik otel olarak kullanılıyor. Yalı evleri vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. KONAK OTEL AÇILDI Değirmendere Tarihi Yalı Evleri, farklı konseptiyle vatandaşları ilgi odağı ve tercih sebebi olmaya devam ediyor.  Değirmendere Yalı Evleri Konak Otel vatandaşlara hizmet vermeye başladı. 19 Odalı Muhteşem Otel, otantik ve nostaljik yapısıyla, büyük bir beğeni topluyor. Bu güzel otelde konaklamanın bedeli oldukça ekonomik.  Değirmendere Yalı Evlerinde Kahvaltı edebilir, öğlen ve akşam yemeğinde aileniz ile birlikte tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda evlerinde gün yapmak istemeyen veya misafirlerini dışarıda ağırlamak isteyen hanımlar içinde özel menüler bulunuyor. YALI RESTORAN : 0 (533) 897 02 29 KONAK OTEL : 0262 427 00 01
Koronavisür nedeni ile uzun süredir kapalı olan Yalı evleri cafe ve restaurant yeni normal hayat düzeyinde misafirlerini bekliyor.

Koronavirüs sonrası alınan tedbirler kapsamında bir süre hizmet veremeyen Değirmendere Yalı evlerinde bulunu Otel, restaurant ve kafeterya yapılan dezenfektan ve alınan önlemler ile yeni normal hayat düzeninde misafirlerini bekliyor.

.
MESAFEYİ KORUYALIM
MASKE TAKALIM
SAĞLIKLI KALALIM
BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM

Değirmendere Yalı Mahallesi Tarihi Evleri içerisinde bulunan12 tescilli binada, Seramik müzesi, ahşap heykel müzesi, kütüphane, kafeterya, restoran ve butik otel olarak kullanılıyor. Yalı evleri vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.


KONAK OTEL AÇILDI
Değirmendere Tarihi Yalı Evleri, farklı konseptiyle vatandaşları ilgi odağı ve tercih sebebi olmaya devam ediyor.  Değirmendere Yalı Evleri Konak Otel vatandaşlara hizmet vermeye başladı. 19 Odalı Muhteşem Otel, otantik ve nostaljik yapısıyla, büyük bir beğeni topluyor. Bu güzel otelde konaklamanın bedeli oldukça ekonomik. 


Değirmendere Yalı Evlerinde Kahvaltı edebilir, öğlen ve akşam yemeğinde aileniz ile birlikte tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda evlerinde gün yapmak istemeyen veya misafirlerini dışarıda ağırlamak isteyen hanımlar içinde özel menüler bulunuyor.


YALI RESTORAN : 0 (533) 897 02 29
KONAK OTEL : 0262 427 00 01

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.