YALI EVLERİ ANI PARASI

Değirmendere 02.08.2018 - 18:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YALI EVLERİ ANI PARASI

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) görev yapan Öğretim Görevlisi Abdil Saraçoğlu, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk’e 3. Uluslararası Gölcük Uygulamalı Kuyumculuk ve Takı Tasarım Sempozyumu kapsamında yapılan Değirmendere Yalı evleri anı parasını hediye etti.

İlçemizde 3 yıldan bu yana düzenlenen Uluslararası Gölcük Uygulamalı Kuyumculuk ve Takı Tasarım Sempozyumu kapsamında, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) görev yapan Öğretim Görevlisi Abdil Saraçoğlu ve sempozyuma misafir sanatçı olarak katılan Nijat Kadirof tarafından yapılan Değirmendere Yalıevleri anı parası, Öğretim Görevlisi Abdil Saraçoğlu tarafından Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk’e hediye edildi. Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram da bu programda hazır bulundu.  KAİDROF İLE BİRLİKTE ÜRETİMİ TAMAMLANDI 3. Uluslararası Gölcük Uygulamalı Kuyumculuk ve Takı Tasarım Sempozyumu kapsamında Öğretim Görevlisi Abdil Saraçoğlu ve katılımcı sanatçı Nijat Kadirof tarafından üretimi tamamlanan anı parası, 925 ayar gümüşten üretilmiş olup çift yönlü olarak tasarlandı. Anı parasının bir yüzünde, yapımını Gölcük Belediyesi’nin üstlendiği Değirmendere Yalı Evleri’nin bir kabartması kullanıldı. Diğer yüzünde ise Selçuklu motifi üzerinde sempozyum ve Kocaeli Üniversitesi logoları kullanıldı. Paranın üretildiği yıl da paranın üzerinde yazıyor. Başkan Şentürk, kendisine hediye edilen bu paradan ötürü mutluluk duyduğunu ifade ederek Saraçoğlu’na teşekkür etti.
Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) görev yapan Öğretim Görevlisi Abdil Saraçoğlu, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk’e 3. Uluslararası Gölcük Uygulamalı Kuyumculuk ve Takı Tasarım Sempozyumu kapsamında yapılan Değirmendere Yalı evleri anı parasını hediye etti.

İlçemizde 3 yıldan bu yana düzenlenen Uluslararası Gölcük Uygulamalı Kuyumculuk ve Takı Tasarım Sempozyumu kapsamında, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) görev yapan Öğretim Görevlisi Abdil Saraçoğlu ve sempozyuma misafir sanatçı olarak katılan Nijat Kadirof tarafından yapılan Değirmendere Yalıevleri anı parası, Öğretim Görevlisi Abdil Saraçoğlu tarafından Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk’e hediye edildi. Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram da bu programda hazır bulundu.

 KAİDROF İLE BİRLİKTE ÜRETİMİ TAMAMLANDI
3. Uluslararası Gölcük Uygulamalı Kuyumculuk ve Takı Tasarım Sempozyumu kapsamında Öğretim Görevlisi Abdil Saraçoğlu ve katılımcı sanatçı Nijat Kadirof tarafından üretimi tamamlanan anı parası, 925 ayar gümüşten üretilmiş olup çift yönlü olarak tasarlandı. Anı parasının bir yüzünde, yapımını Gölcük Belediyesi’nin üstlendiği Değirmendere Yalı Evleri’nin bir kabartması kullanıldı. Diğer yüzünde ise Selçuklu motifi üzerinde sempozyum ve Kocaeli Üniversitesi logoları kullanıldı. Paranın üretildiği yıl da paranın üzerinde yazıyor. Başkan Şentürk, kendisine hediye edilen bu paradan ötürü mutluluk duyduğunu ifade ederek Saraçoğlu’na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.