LASTİK İŞ

YALI EVLERİ BÜYÜKŞEHİRLE ORTAK PROJE OLUYOR

05.11.2015 - 18:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YALI EVLERİ BÜYÜKŞEHİRLE ORTAK PROJE OLUYOR

Gölcük Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında meclisi salonunda yapıldı. Meclisin en önemli gündem maddesi Değirmendere yalı evlerinin Kocaeli Büyükşehir belediyesi ile ortak proje olarak yapılması oy çokluğu ile kabul edildi.

Kasım ayı meclisi toplantısında  8 günden maddesi görüşüldü. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in başkanlığında yapılan toplantıda Başkan Ellibeş “Değirmendere yalı evleri projesini Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte gezdik.Beni en çok heyecanlandıran projelerden birisi.  Başkanımızdan proje için destek istedik. Ortak proje kapsamında onaylarsak maddi olarak büyükşehir’den destek alacağız. Kurul tarafından onaylanan 2 evi bitirdik. Geriye kalan 10 ev ve cami ay sonuna kadar kuruldan onaylanacak”dedi. Meclis oy çokluğu ile ortak projeye onay verdi. Meclsite Uluslar arası fotoğraf yarışmasının ödülü, Rahvan tesislerinin ücretlendirilmesi. Belediyenin üç aracının kardeş belediye olan İznik belediyesine tahsisi.Nüzhetiye ve Yeni Feradiye köyleri için bilirkişilerin belirlenmesine karar verildi. BAŞKAN ÖDEYECEK İhsaniye’de yapılan kapalı otoparkın işletmesinin beş yıllığına İhsaniye spora verilmesine karar verildi. Başkan Ellibeş aylık 150 tl kira bedeli belirlerken ilk kez CHP ve AKP gurubu aynı kararda birleşerek Başkanın tespit ettiği rakamı çok buldu. İhsaniye spordan yıllık 500 lira alınmasına karar verdi. İhsaniye spor 500 lirayıda ödeyemezse yıllık kirayı belediye başkanı Mehmet Ellibeş ödeyecek. 
Gölcük Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında meclisi salonunda yapıldı. Meclisin en önemli gündem maddesi Değirmendere yalı evlerinin Kocaeli Büyükşehir belediyesi ile ortak proje olarak yapılması oy çokluğu ile kabul edildi.

Kasım ayı meclisi toplantısında  8 günden maddesi görüşüldü. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in başkanlığında yapılan toplantıda Başkan Ellibeş “Değirmendere yalı evleri projesini Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte gezdik.Beni en çok heyecanlandıran projelerden birisi.  Başkanımızdan proje için destek istedik. Ortak proje kapsamında onaylarsak maddi olarak büyükşehir’den destek alacağız. Kurul tarafından onaylanan 2 evi bitirdik. Geriye kalan 10 ev ve cami ay sonuna kadar kuruldan onaylanacak”dedi. Meclis oy çokluğu ile ortak projeye onay verdi.

Meclsite Uluslar arası fotoğraf yarışmasının ödülü, Rahvan tesislerinin ücretlendirilmesi. Belediyenin üç aracının kardeş belediye olan İznik belediyesine tahsisi.Nüzhetiye ve Yeni Feradiye köyleri için bilirkişilerin belirlenmesine karar verildi.

BAŞKAN ÖDEYECEK

İhsaniye’de yapılan kapalı otoparkın işletmesinin beş yıllığına İhsaniye spora verilmesine karar verildi. Başkan Ellibeş aylık 150 tl kira bedeli belirlerken ilk kez CHP ve AKP gurubu aynı kararda birleşerek Başkanın tespit ettiği rakamı çok buldu. İhsaniye spordan yıllık 500 lira alınmasına karar verdi. İhsaniye spor 500 lirayıda ödeyemezse yıllık kirayı belediye başkanı Mehmet Ellibeş ödeyecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.