LASTİK İŞ
ismail

YALI EVLERİNDE MUHTEŞEM SERGİ

01.07.2019 - 18:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YALI EVLERİNDE MUHTEŞEM SERGİ

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde bulunan Seramik ve Çini Atölyesi öğretmenlerinden Meryem Cineviz ve öğrencilerinin gerçekleştirdiği Çini Atölye Uygulamaları Sergisi, Değirmendere Yalı Evleri Ahşap Heykel Evi’nde açıldı. Cineviz, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e seramik bir fotoğraf makinesi hediye etti

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde bulunan Seramik ve Çini Atölyesi öğretmenlerinden Meryem Cineviz ve öğrencilerinin gerçekleştirdiği Çini Atölye Uygulamaları Sergisi,  Değirmendere Yalı Evleri Ahşap Heykel Evi’nde açıldı. Sergi açılışına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gölcük Belediyesi eski Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Zekeriya Tiryaki, Gölcük Belediyesi Özel Kalem Müdürü Fatih Bayram, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve yönetimi, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Seramik ve Çini Atölyesi öğretmenlerinden Meryem Cineviz ve öğrencileri katılım gösterdi. ARKADAŞLARIMIZIN BÜYÜK EMEĞİ VAR Gerçekleştirilen sergi açılışında sözü alan Meryem Cineviz, “Hepiniz hoş geldiniz. Burada arkadaşlarımızın büyük emekleri var. İnşallah içerideki eserleri beğenirsiniz. Arkadaşlarımız, bir süredir buradaki eserleri çıkarmak adına kapsamlı çalışmalar yaptı. Ben her birine emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Sizlere de katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum” dedi. ÇOK ZENGİN BİR İLÇEYİZ Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Bugün Sayın Sanayi Odası Başkanı ile konuştuğumuzda şunları söylemiştim: Bir ilçenin, beldenin adının ülke ve dünya çapında duyurulabilmesi, ancak sanat, kültür ve sporla mümkün olabilir. Biz konum itibariyle çok güzel, stratejik ve coğrafi bir bölgede bulunmanın yanında, insan malzemesi ve kalite yönünden çok zengin bir ilçeyiz. Özellikle yapılan çalışmalar, sanatçılarımızın ürünleri, ülke ve dünya çapında ses getiriyor. Gölcük Belediyesi’nin sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde yürüttüğü dört uluslararası yarışma ve sempozyum bulunmakta. Bu anlamda bakıldığında, kültürel ve sanatsal anlamda çok ciddi faaliyetler olduğunu, halk müziği ve sanat müziği korolarımızın bulunduğunu, çok sayıda sivil toplum kuruluşunun, Gölcük’ün sosyal yaşamına katkı sağladığını net bir şekilde görebiliyoruz. Özellikle Meryem hocamızın bugün yaptığı çalışma takdire şayan. Çok güzel eserler ortaya çıkmış durumda. Ben bu kapsamda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gölcük Belediyesi olarak bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da kültür ve sanata destek olacağımızı, sanatçının yanında yer alacağımızı arz etmek istiyorum” dedi. SERGİNİN AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ Konuşmaların ardından Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Meryem Cineviz’e bir plaket verdi. Cineviz de Başkan Sezer’e seramikten yapılmış bir fotoğraf makinesi takdim etti. Serginin açılış kurdelesini protokol keserken Cineviz, yapılan eserler hakkında Başkan Sezer’e bilgiler verdsi. Sergilenen ürünler, protokol ve davetlilerin büyük beğenisini topladı. 
Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde bulunan Seramik ve Çini Atölyesi öğretmenlerinden Meryem Cineviz ve öğrencilerinin gerçekleştirdiği Çini Atölye Uygulamaları Sergisi, Değirmendere Yalı Evleri Ahşap Heykel Evi’nde açıldı. Cineviz, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e seramik bir fotoğraf makinesi hediye etti

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde bulunan Seramik ve Çini Atölyesi öğretmenlerinden Meryem Cineviz ve öğrencilerinin gerçekleştirdiği Çini Atölye Uygulamaları Sergisi,  Değirmendere Yalı Evleri Ahşap Heykel Evi’nde açıldı. Sergi açılışına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gölcük Belediyesi eski Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Zekeriya Tiryaki, Gölcük Belediyesi Özel Kalem Müdürü Fatih Bayram, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve yönetimi, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Seramik ve Çini Atölyesi öğretmenlerinden Meryem Cineviz ve öğrencileri katılım gösterdi.

ARKADAŞLARIMIZIN BÜYÜK EMEĞİ VAR
Gerçekleştirilen sergi açılışında sözü alan Meryem Cineviz, “Hepiniz hoş geldiniz. Burada arkadaşlarımızın büyük emekleri var. İnşallah içerideki eserleri beğenirsiniz. Arkadaşlarımız, bir süredir buradaki eserleri çıkarmak adına kapsamlı çalışmalar yaptı. Ben her birine emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Sizlere de katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOK ZENGİN BİR İLÇEYİZ
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Bugün Sayın Sanayi Odası Başkanı ile konuştuğumuzda şunları söylemiştim: Bir ilçenin, beldenin adının ülke ve dünya çapında duyurulabilmesi, ancak sanat, kültür ve sporla mümkün olabilir. Biz konum itibariyle çok güzel, stratejik ve coğrafi bir bölgede bulunmanın yanında, insan malzemesi ve kalite yönünden çok zengin bir ilçeyiz. Özellikle yapılan çalışmalar, sanatçılarımızın ürünleri, ülke ve dünya çapında ses getiriyor. Gölcük Belediyesi’nin sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde yürüttüğü dört uluslararası yarışma ve sempozyum bulunmakta. Bu anlamda bakıldığında, kültürel ve sanatsal anlamda çok ciddi faaliyetler olduğunu, halk müziği ve sanat müziği korolarımızın bulunduğunu, çok sayıda sivil toplum kuruluşunun, Gölcük’ün sosyal yaşamına katkı sağladığını net bir şekilde görebiliyoruz. Özellikle Meryem hocamızın bugün yaptığı çalışma takdire şayan. Çok güzel eserler ortaya çıkmış durumda. Ben bu kapsamda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gölcük Belediyesi olarak bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da kültür ve sanata destek olacağımızı, sanatçının yanında yer alacağımızı arz etmek istiyorum” dedi.

SERGİNİN AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ
Konuşmaların ardından Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Meryem Cineviz’e bir plaket verdi. Cineviz de Başkan Sezer’e seramikten yapılmış bir fotoğraf makinesi takdim etti. Serginin açılış kurdelesini protokol keserken Cineviz, yapılan eserler hakkında Başkan Sezer’e bilgiler verdsi. Sergilenen ürünler, protokol ve davetlilerin büyük beğenisini topladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.