LASTİK İŞ
ismail

YALI EVLERİNE GURURLANDIRAN ÖDÜL

Değirmendere 28.11.2018 - 19:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YALI EVLERİNE GURURLANDIRAN ÖDÜL

Geçtiğimiz hafta Gölcük Belediyesi, üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliği'nin bu yıl 17'ncisini düzenlediği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması'nda "Uygulama Dalında Başarı Ödülü" almıştı.

Yalı Evleri Ödülü Başkan Ellibeş'e Takdim Edildi Geçtiğimiz hafta Gölcük Belediyesi, üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliği'nin bu yıl 17'ncisini düzenlediği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması'nda "Uygulama Dalında Başarı Ödülü" almıştı. Gölcük Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Berrin Özdil Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş adına almış olduğu ödülü, başkanlık makamını ziyaret ederek kendisine takdim etti. Ziyarette Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş'ta hazır bulundu. Böyle anlamlı bir ödülün Gölcük Belediyesi'ne verilmesinin dolayı mutlu olduğunu dile getiren Başkan Ellibeş konuşmasında “Belediyemizin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenileyerek gün yüzüne çıkarttık. Bu anlamda 12 tescilli binanın ve caminin restorasyon projeleri Kültür ve Tabiat varlıkları kurulunca onaylanmış ve yapımı da büyük bir hızla tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Üyesi olduğumuz Tarihi Kentler Birliği'nin düzenlemiş olduğu yarışmada ödül alması bizleri çok sevindirdi. Çalışmada emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Geçtiğimiz hafta Gölcük Belediyesi, üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliği'nin bu yıl 17'ncisini düzenlediği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması'nda "Uygulama Dalında Başarı Ödülü" almıştı.

Yalı Evleri Ödülü Başkan Ellibeş'e Takdim Edildi
Geçtiğimiz hafta Gölcük Belediyesi, üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliği'nin bu yıl 17'ncisini düzenlediği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması'nda "Uygulama Dalında Başarı Ödülü" almıştı. Gölcük Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Berrin Özdil Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş adına almış olduğu ödülü, başkanlık makamını ziyaret ederek kendisine takdim etti. Ziyarette Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş'ta hazır bulundu.
Böyle anlamlı bir ödülün Gölcük Belediyesi'ne verilmesinin dolayı mutlu olduğunu dile getiren Başkan Ellibeş konuşmasında “Belediyemizin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenileyerek gün yüzüne çıkarttık. Bu anlamda 12 tescilli binanın ve caminin restorasyon projeleri Kültür ve Tabiat varlıkları kurulunca onaylanmış ve yapımı da büyük bir hızla tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Üyesi olduğumuz Tarihi Kentler Birliği'nin düzenlemiş olduğu yarışmada ödül alması bizleri çok sevindirdi. Çalışmada emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.