LASTİK İŞ
ismail

YALI EVLERİNİN İÇERİĞİ BELLİ OLDU

Değirmendere 08.04.2018 - 17:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YALI EVLERİNİN İÇERİĞİ BELLİ OLDU

Gölcük Belediyesi'nin önemli projelerinin başında gelen Değirmendere Yalı Evleri şekillenmeye başladı. Gölcük Belediyesi Değirmendere Tahsilat Bürosu’nun ardından Butik otel, Kafetarya, restauran açılmaya hazırlanıyor. Restaurantta en kaliteli hizmeti vermek için aşçılar, en lezzetli yemekleri yapmak için yarıştılar. Restaurant Ramazan ayında iftar yemekleri ile hizmete açılmış olacak.

Gölcük Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkardı. 12 tescilli binanın ve caminin restorasyon projeleri Kültür ve Tabiat varlıkları kurulunca onaylanış ve an itibariyle de proje bitme noktasına gelmiş durumda. GÖLAŞ İŞLETECEK Yalı Evleri Gölcük Belediyesi kuruluşu Gölaş tarafından işletilecek. Yalı Evleri'nde 19 Odalı Butik otel, Restaurant, Kafeterya,   İdari Bina, Kütüphane , Ahşap Heykel Müzesi, Seramik Müzesi, Satış Reyonu Özel Hediyelik Ürünler, Doğal Ürünler satılacak.  RESTAURANT VE KAFE AÇILIYOR Yalı Evleri Restaurant ve Kafe çok yakında hizmete girecek. Farklı ve özel lezzetlerin yapılması için restaurant ve kafede çalışacak açşılar ödüllü aşçılar tarafından sınava sokuldu. Aşçı adayları mutfakta jüri önünde istenilen yemekleri yapmak için ciddi bir sınav verdi. Seçilecek aşçılar Yalı evlerinde ve Erikli tepede kurulacak olan restauranta çalışacak. Bu ramazan Yalı Evleri'nin iftar sofralarında özlediğiniz lezzetlerle bulacaksınız. 100 YILLIK TARİHİ YENİDEN CANLANIYOR Daha önceden tarihi iki yalı evini dokusu bozmadan yapan ve büyük beğeni toplayan Değirmendere Yalı Evleri Gölcük Tarih Koridoru Projesinin en önemli ayaklarından biri.  Yalı Evleri, Yalı Mahallesi'ndeki 100 yıllık evleri aslına uygun şekliyle yeniden yapıldı.  Değirmendere'yi marka yapma yolunda bir adım atılmış oldu. Yalı Evleri projesi bitimiyle Gölcük Tarih Koridoru Projesinin en önemli parçası da tamamlamış olacak. SANATSAL ETKİNLİKLER BURADA YAPILACAK Yalı Evleri Projesi sadece Değirmendere'ye değil ilimize de önemli katkılar sağlayacak ve bir cami, bir butik otel olacak. Ahşap heykel, seramik müzelerimiz oluşturulacak. Yöresel ürünlerin pazarlanacağı yenilip, içileceği kafeler  olacak. Ayrıca  sanat etkinliklerinin yapılabileceği alan hazırlandı. Bahçe içerisinde Ahşap Heykel sempozyumunda çalışacak olan sanatçılar için alanlar ve amfi tiyatroda yerini alacak. Bu sayede mükemmel bir eser ortaya çıkacak.   
Gölcük Belediyesi'nin önemli projelerinin başında gelen Değirmendere Yalı Evleri şekillenmeye başladı. Gölcük Belediyesi Değirmendere Tahsilat Bürosu’nun ardından Butik otel, Kafetarya, restauran açılmaya hazırlanıyor. Restaurantta en kaliteli hizmeti vermek için aşçılar, en lezzetli yemekleri yapmak için yarıştılar. Restaurant Ramazan ayında iftar yemekleri ile hizmete açılmış olacak.
Gölcük Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkardı. 12 tescilli binanın ve caminin restorasyon projeleri Kültür ve Tabiat varlıkları kurulunca onaylanış ve an itibariyle de proje bitme noktasına gelmiş durumda.
GÖLAŞ İŞLETECEK
Yalı Evleri Gölcük Belediyesi kuruluşu Gölaş tarafından işletilecek. Yalı Evleri'nde 19 Odalı Butik otel, Restaurant, Kafeterya,  
İdari Bina, Kütüphane , Ahşap Heykel Müzesi, Seramik Müzesi, Satış Reyonu Özel Hediyelik Ürünler, Doğal Ürünler satılacak. 
RESTAURANT VE KAFE AÇILIYOR
Yalı Evleri Restaurant ve Kafe çok yakında hizmete girecek. Farklı ve özel lezzetlerin yapılması için restaurant ve kafede çalışacak açşılar ödüllü aşçılar tarafından sınava sokuldu. Aşçı adayları mutfakta jüri önünde istenilen yemekleri yapmak için ciddi bir sınav verdi. Seçilecek aşçılar Yalı evlerinde ve Erikli tepede kurulacak olan restauranta çalışacak. Bu ramazan Yalı Evleri'nin iftar sofralarında özlediğiniz lezzetlerle bulacaksınız.
100 YILLIK TARİHİ YENİDEN CANLANIYOR
Daha önceden tarihi iki yalı evini dokusu bozmadan yapan ve büyük beğeni toplayan Değirmendere Yalı Evleri Gölcük Tarih Koridoru Projesinin en önemli ayaklarından biri.  Yalı Evleri, Yalı Mahallesi'ndeki 100 yıllık evleri aslına uygun şekliyle yeniden yapıldı.  Değirmendere'yi marka yapma yolunda bir adım atılmış oldu. Yalı Evleri projesi bitimiyle Gölcük Tarih Koridoru Projesinin en önemli parçası da tamamlamış olacak.
SANATSAL ETKİNLİKLER BURADA YAPILACAK
Yalı Evleri Projesi sadece Değirmendere'ye değil ilimize de önemli katkılar sağlayacak ve bir cami, bir butik otel olacak. Ahşap heykel, seramik müzelerimiz oluşturulacak. Yöresel ürünlerin pazarlanacağı yenilip, içileceği kafeler  olacak. Ayrıca  sanat etkinliklerinin yapılabileceği alan hazırlandı. Bahçe içerisinde Ahşap Heykel sempozyumunda çalışacak olan sanatçılar için alanlar ve amfi tiyatroda yerini alacak. Bu sayede mükemmel bir eser ortaya çıkacak.   
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.