YALAN HABERE TEPKİ !...

27.05.2017 - 11:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YALAN HABERE TEPKİ !...

İzmit merkezli bazı gazete ve internet sitelerinin Gölcükle ilgili yalan haber yapma ve yayma çabaları son bulmuyor...

Daha önce onlarca defa Gölcükle ilgili "Olmayan olayları" olmuş gibi göstererk ilçedeki barış ve kardeşlik havasını bozmaya çalışanlar dün akşam yine bir asılsız habere imza attılar. İzmit merkezli bir internet sitesinde " Kaymakamlık konutu önünde polisler darp edildi" şekline yer verilen haber yetkililer ve çevrede bulunan vatandaşlarca yalanlandı.  Kaymakamlık önünde 24 saat esasına göre nöbet tatan emniyet görevlilerine saldırı olduğu bu nedenle de ilçenin gergin olduğu şeklinde asılsız habere tepki gösteren vatandaşlar, " İzmit basını Gölcük'ten elini artıkı çeksin. Gölcük, bu kentin en hzuzurlu ilçelerinden biridir. BAzı çevreler, ısrarla GölcüK'ün adını karalamaya, Gölcük'ü sözda kavga gürültü eksik olmayan bir ilçe gibi göstermeye çalışıyorlar. İlçemizle ilgili bu tip asılsız haberleri kınıyoruz" dediler. 
İzmit merkezli bazı gazete ve internet sitelerinin Gölcükle ilgili yalan haber yapma ve yayma çabaları son bulmuyor...

Daha önce onlarca defa Gölcükle ilgili "Olmayan olayları" olmuş gibi göstererk ilçedeki barış ve kardeşlik havasını bozmaya çalışanlar dün akşam yine bir asılsız habere imza attılar.

İzmit merkezli bir internet sitesinde " Kaymakamlık konutu önünde polisler darp edildi" şekline yer verilen haber yetkililer ve çevrede bulunan vatandaşlarca yalanlandı. 

Kaymakamlık önünde 24 saat esasına göre nöbet tatan emniyet görevlilerine saldırı olduğu bu nedenle de ilçenin gergin olduğu şeklinde asılsız habere tepki gösteren vatandaşlar, " İzmit basını Gölcük'ten elini artıkı çeksin. Gölcük, bu kentin en hzuzurlu ilçelerinden biridir. BAzı çevreler, ısrarla GölcüK'ün adını karalamaya, Gölcük'ü sözda kavga gürültü eksik olmayan bir ilçe gibi göstermeye çalışıyorlar. İlçemizle ilgili bu tip asılsız haberleri kınıyoruz" dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.