LASTİK İŞ

YALI EVLERİ PROJESİ BAŞLIYOR

Değirmendere 27.11.2014 - 08:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YALI EVLERİ PROJESİ BAŞLIYOR

Gölcük'ün marka değer kazanması adına yapılan projeler arasında yer alan Değirmendere Yalı Evleri restorasyon çalışmaları için düğmeye basıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Genel Koordinatör Nihat Abiş önceki gün Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr Ahmet Haluk Dursun 'la Ankara'da bir görüşme yaptıç Ellibeş ve Abiş'e bu ziyarette Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'de eşlik etti...  2 EVİN ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Ellibeş iki evin restorasyon çalışmasına başlandığını ve kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Ellibeş "Uzun süredir beklediğimiz kültür projemizi hayata geçirmeye  başladık. Şu an 2 evimizin ihalesi tamamlandı ve çalışmalara başladık. kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca tespit edilmiş 12 ev var. Bunlarla ilgili de çalışmalar devam ediyor. Kısa srede bu evlerinde ihalesi yapılacak. Sanatın ve kültürün merkezi haline gelecek olan bu evler bir çok sanat severi ağırlayacak. Proje bittiğinde Değirmendere daha cazip hale gelecek" dedi. Başkan Ellibeş'in Tarihi koridorun ayağı diye adlandırdığı Yalı evleri restorasyon çalışması tamamlandığında evler müze haline gelecek. 
Gölcük'ün marka değer kazanması adına yapılan projeler arasında yer alan Değirmendere Yalı Evleri restorasyon çalışmaları için düğmeye basıldı.
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Genel Koordinatör Nihat Abiş önceki gün Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr Ahmet Haluk Dursun 'la Ankara'da bir görüşme yaptıç Ellibeş ve Abiş'e bu ziyarette Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'de eşlik etti... 
2 EVİN ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Ellibeş iki evin restorasyon çalışmasına başlandığını ve kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Ellibeş "Uzun süredir beklediğimiz kültür projemizi hayata geçirmeye  başladık. Şu an 2 evimizin ihalesi tamamlandı ve çalışmalara başladık. kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca tespit edilmiş 12 ev var. Bunlarla ilgili de çalışmalar devam ediyor. Kısa srede bu evlerinde ihalesi yapılacak. Sanatın ve kültürün merkezi haline gelecek olan bu evler bir çok sanat severi ağırlayacak. Proje bittiğinde Değirmendere daha cazip hale gelecek" dedi. Başkan Ellibeş'in Tarihi koridorun ayağı diye adlandırdığı Yalı evleri restorasyon çalışması tamamlandığında evler müze haline gelecek. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.