YANAN EV KULLANILMAZ HALE GELDİ

03.04.2019 - 11:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YANAN EV KULLANILMAZ HALE GELDİ

Dumlupınar Mahallesi No 64 te Suriyeli ailenin ikamet ettiği evde çıkan yangında ev kullanılmaz hale geldi.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük Dumlupınar Mahallesi No 64 bulunan ve 4 katlı binanın 4 katında ikamet eden Suriyeli aile Baba Feras Badawi eşi Dyana Hjazı ve henüz ismi alınamayan çocuk ikamet ettiği evde nedeni belli olmayan nedenden dolayı yangın çıktı. Yangını fark eden mahalle sakinleri Gölcük İtfaiyesine haber cerdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri ile yangın söndürücü araçları, ambulans, doğalgaz ekipleri ve SEDAŞ ekipleri olay yerine sev edildi. Binanın 4 katındaki yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yangını kısa süre içerisinde kontrol altına aldılar. Yangın sonrasında soğutma çalışmalarından sonra ev kullanılmaz hale geldi. Polis olayla ilgili araştırmalara başladı.   Fahri Haner  
Dumlupınar Mahallesi No 64 te Suriyeli ailenin ikamet ettiği evde çıkan yangında ev kullanılmaz hale geldi.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük Dumlupınar Mahallesi No 64 bulunan ve 4 katlı binanın 4 katında ikamet eden Suriyeli aile Baba Feras Badawi eşi Dyana Hjazı ve henüz ismi alınamayan çocuk ikamet ettiği evde nedeni belli olmayan nedenden dolayı yangın çıktı. Yangını fark eden mahalle sakinleri Gölcük İtfaiyesine haber cerdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri ile yangın söndürücü araçları, ambulans, doğalgaz ekipleri ve SEDAŞ ekipleri olay yerine sev edildi. Binanın 4 katındaki yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yangını kısa süre içerisinde kontrol altına aldılar. Yangın sonrasında soğutma çalışmalarından sonra ev kullanılmaz hale geldi. Polis olayla ilgili araştırmalara başladı.

 

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.