LASTİK İŞ
ismail

YANGIN İZLERKEN SOSYAL MESAFEYİ UNUTTULAR

Gündem 21.10.2020 - 17:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YANGIN İZLERKEN SOSYAL MESAFEYİ UNUTTULAR

İZMİT’te, 4 katlı bir binanın çatısında izolasyon yapıldığı sırada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Söndürme çalışmalarını film izler gibi izleyen mahallelinin, sosyal mesafe kurallarını ihlal ettiği görüldü. Yangın, Tepeköy Mahallesi Çelebi Sokak üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın çatısında izolasyon yapıldığı sırada öğle saatlerinde çıktı. Yangın, kısa sürede çatının tamamına yayıldı. Dumanları görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için çalışmalara başladı. Bu sırada söndürme çalışmalarını film izler gibi izleyen mahallelinin, sosyal mesafe kurallarını ihlal ettiği görüldü. Ekipler yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alarak söndürdü. Çatıda maddi zarar meydana gelirken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
İZMİT’te, 4 katlı bir binanın çatısında izolasyon yapıldığı sırada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Söndürme çalışmalarını film izler gibi izleyen mahallelinin, sosyal mesafe kurallarını ihlal ettiği görüldü.

Yangın, Tepeköy Mahallesi Çelebi Sokak üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın çatısında izolasyon yapıldığı sırada öğle saatlerinde çıktı. Yangın, kısa sürede çatının tamamına yayıldı. Dumanları görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için çalışmalara başladı. Bu sırada söndürme çalışmalarını film izler gibi izleyen mahallelinin, sosyal mesafe kurallarını ihlal ettiği görüldü. Ekipler yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Çatıda maddi zarar meydana gelirken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.