LASTİK İŞ
ismail

YANGINDA 1 AĞIR 6 KİŞİ YARALANDI

Gündem 31.03.2018 - 13:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YANGINDA 1 AĞIR 6 KİŞİ YARALANDI

Piyalepaşa Mahallesi 456 sokakta bulunan evde yangın çıktı. Yangında mahsur kalan çocuğu itfaiye ekipleri kurtardı. Yangında 1 ağır 6 kişi yaralandı.

Piyalepaşa Mahallesi 456. Sokak'ta bulunan dört katlı bir binanın çatı katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, P.D. ve 7 yaşındaki engelli oğlu E.D.'nin yaşadığı çatı katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının çıktığı sırada daire içerisinde bulunan anne ve çocuğu ile alt katında bulunan 4 kişi binada mahsur kaldı. Bu sırada binada yangın çıktığın gören bina sakinleri 112 Acil Yardım ekiplerinden yardım istedi. 1'İ ENGELLİ, 3 ÇOCUK DA ARALARINDA... Kısa sürede olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye kipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince alevler arasından çıkarılan 1'i engelli 3 çocuğun aralarında olduğu 6 kişi, sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan E.M., Ş.M., E.K., M.N.K., P.D. ve oğlu E.D. ambulanslarla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine sevk edildi. Hastaneye sevk edilen yaralılardan 7 yaşındaki engelli E.D'nin durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma alındığı, diğer yaralıların ise dumandan etkilendiği bildirildi. İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonrasında alevlerin kontrol altına alınarak söndürüldüğü yangında 4 katlı bina ve çatı katı kullanılamaz hale geldi. İçerideki tüm eşyaların yandığı yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
Piyalepaşa Mahallesi 456 sokakta bulunan evde yangın çıktı. Yangında mahsur kalan çocuğu itfaiye ekipleri kurtardı. Yangında 1 ağır 6 kişi yaralandı.

Piyalepaşa Mahallesi 456. Sokak'ta bulunan dört katlı bir binanın çatı katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, P.D. ve 7 yaşındaki engelli oğlu E.D.'nin yaşadığı çatı katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının çıktığı sırada daire içerisinde bulunan anne ve çocuğu ile alt katında bulunan 4 kişi binada mahsur kaldı. Bu sırada binada yangın çıktığın gören bina sakinleri 112 Acil Yardım ekiplerinden yardım istedi.

1'İ ENGELLİ, 3 ÇOCUK DA ARALARINDA...

Kısa sürede olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye kipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince alevler arasından çıkarılan 1'i engelli 3 çocuğun aralarında olduğu 6 kişi, sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan E.M., Ş.M., E.K., M.N.K., P.D. ve oğlu E.D. ambulanslarla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine sevk edildi. Hastaneye sevk edilen yaralılardan 7 yaşındaki engelli E.D'nin durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma alındığı, diğer yaralıların ise dumandan etkilendiği bildirildi. İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonrasında alevlerin kontrol altına alınarak söndürüldüğü yangında 4 katlı bina ve çatı katı kullanılamaz hale geldi. İçerideki tüm eşyaların yandığı yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.