YANLIŞ PARKA CEZA YAĞDI

Gündem 24.06.2017 - 16:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YANLIŞ PARKA CEZA YAĞDI

Arife günü İlçe trafiğini rahatlatmak için trafik polisleri yanlış park uygulaması yapan sürücülere önce ceza kesti ardından araçları otoparka çektirdi.

İçemizin en büyük problemlerinden biri olan otopark trafik polislerinin belası oldu. Birçok cadde ve sokakta otopark olmasına rağmen sürücüler araçlarını yasak olan bölgelere park etmeye devam ediyor. ARÇLAR ÇEKİLDİ Trafik polisi ekiplerinin rutin kontrolleri sırasında yasak olan yerlere araçlarını bırakan sürücülere 95 lira ceza kesildi. Belli bir süre sonra yanlış park edilen araçlar çekiciler tarafından çekilerek kavaklıda bulunan otoparka götürüldü. 3-5 lira otopark ücreti ödemekten kaçan sürücüler 200 liraya yakın bir ödeme yapmak zorunda kaldı. 
Arife günü İlçe trafiğini rahatlatmak için trafik polisleri yanlış park uygulaması yapan sürücülere önce ceza kesti ardından araçları otoparka çektirdi.

İçemizin en büyük problemlerinden biri olan otopark trafik polislerinin belası oldu. Birçok cadde ve sokakta otopark olmasına rağmen sürücüler araçlarını yasak olan bölgelere park etmeye devam ediyor.

ARÇLAR ÇEKİLDİ

Trafik polisi ekiplerinin rutin kontrolleri sırasında yasak olan yerlere araçlarını bırakan sürücülere 95 lira ceza kesildi. Belli bir süre sonra yanlış park edilen araçlar çekiciler tarafından çekilerek kavaklıda bulunan otoparka götürüldü. 3-5 lira otopark ücreti ödemekten kaçan sürücüler 200 liraya yakın bir ödeme yapmak zorunda kaldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.