LASTİK İŞ

"YANLIŞLARIN KARŞISINDA DURACAĞIZ"

Asayiş 20.09.2014 - 21:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

"YANLIŞLARIN KARŞISINDA DURACAĞIZ"

MHP İlçe başkanı Hüseyin Çıldır Türk Eğitim Sen'e destek verdiklerini belirterek "Bu yanlışa dur demeliyiz" dedi.

Milliyetçi hareket Partisi ilçe Başkanı Hüseyin Çıldır, İl Kadın Kolları Başkanı Behice Güner ve MHP yönetimi, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yaşar Tokay ve sendika üyelerini ziyaret etti. Okul Müdürleri atamalarının adaletsiz bir şekilde yapıldığını ifade eden MHP yönetimi 24 Eylül tarihinde eylem gerçekleştirecek olan sendikalara destek vereceklerini kaydetti. Ziyarette kısa bir değerlendirme yapan MHP'li Başkan Çıldır "Milli Eğitim camiası sancılı bir dönemden geçmektedir. bu sıkıntıları şiddetle kınıyoruz. Bu aşamada sendikaların her zaman yanında olacağımızı belirtmek isterim" dedi.  YANLIŞLARIN KARŞISINDA DURACAĞIZ Ziyaretten uyduğu memnuniyeti dile getiren sendika başkanı Tokay "Sivil Toplum Kuruluşlarının ve siyasilerin bu tür konularda birlikte hareket etmesini son derece anlamlı buluyorum. Bu eylem hükümet karşıtı bir eylem değil. Biz sadece haksızlığa ve yapılan yanlışların karşısındayız. Sesimizi duyurmak istiyoruz.. bu anlamda siyasilerin verdiği destek bizim için önemli. Diğer kurum kuruluşlarında desteklerini bekliyoruz" dedi. 
MHP İlçe başkanı Hüseyin Çıldır Türk Eğitim Sen'e destek verdiklerini belirterek "Bu yanlışa dur demeliyiz" dedi.
Milliyetçi hareket Partisi ilçe Başkanı Hüseyin Çıldır, İl Kadın Kolları Başkanı Behice Güner ve MHP yönetimi, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yaşar Tokay ve sendika üyelerini ziyaret etti. Okul Müdürleri atamalarının adaletsiz bir şekilde yapıldığını ifade eden MHP yönetimi 24 Eylül tarihinde eylem gerçekleştirecek olan sendikalara destek vereceklerini kaydetti. Ziyarette kısa bir değerlendirme yapan MHP'li Başkan Çıldır "Milli Eğitim camiası sancılı bir dönemden geçmektedir. bu sıkıntıları şiddetle kınıyoruz. Bu aşamada sendikaların her zaman yanında olacağımızı belirtmek isterim" dedi. 
YANLIŞLARIN KARŞISINDA DURACAĞIZ
Ziyaretten uyduğu memnuniyeti dile getiren sendika başkanı Tokay "Sivil Toplum Kuruluşlarının ve siyasilerin bu tür konularda birlikte hareket etmesini son derece anlamlı buluyorum. Bu eylem hükümet karşıtı bir eylem değil. Biz sadece haksızlığa ve yapılan yanlışların karşısındayız. Sesimizi duyurmak istiyoruz.. bu anlamda siyasilerin verdiği destek bizim için önemli. Diğer kurum kuruluşlarında desteklerini bekliyoruz" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.