LASTİK İŞ
ismail

YAPILANDIRMA DA SON GÜN 31 MART !

Kocaeli 26.01.2021 - 07:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YAPILANDIRMA DA SON GÜN 31 MART !

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) borcu yapılandırma başvuruları devam ediyor. İdari para cezaları, iş ve mesleki hastalık cezalarının da yer aldığı yapılandırma kapsamında başvurular için son tarih 1 Şubat olarak açıklandı.

Kocaeli Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurettin Nacar kuruma pirim borcu olanları 1 Şubat 2021 tarihine kadar yapılandırma başvurusuna davet etti. İl Müdürü Nacar, "7256 sayılı Yapılandırma kapsamında öngörülmüş olan başvuru ve ilk taksit ödeme süreleri Cumhurbaşkanımızın Kararıyla birer ay uzatılmıştır. Söz konusu Karar üzerine, yapılandırmadan yararlanmak isteyenlerin 1 Şubat 2021 tarihi bitimine kadar başvuruda bulunmaları ve başvuru üzerine yapılandırılan alacaklara ilişkin ilk taksit ödemelerini 31 Mart 2021 tarihi bitimine kadar yapmaları gerekmektedir. İşverenlerimizin sigorta primi, işsizlik sigortası primi, sosyal güvenlik destek primi ve idari para cezaları ile sigortalılarımızın isteğe bağlı, EK-5 tarım sigortası, Bağ-Kur prim borçları ve ihya tutarları yapılandırma kapsamındadır. 7256 sayılı yapılandırma işverenlerimize ve sigortalılarımıza büyük avantajlar sağlamakta olup yapılandırma başvuruları, işverenlerce E-Sigorta üzerinden, primlerini kendi ödeyen sigortalılar ise E-Devlet üzerinden yapılabilmektedir. Ayrıca tüm borçlularımız, başvurularını şahsen ya da posta yoluyla da ilgili Sosyal Güvenlik Merkezlerimize yapabilirler.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) borcu yapılandırma başvuruları devam ediyor. İdari para cezaları, iş ve mesleki hastalık cezalarının da yer aldığı yapılandırma kapsamında başvurular için son tarih 1 Şubat olarak açıklandı.

Kocaeli Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurettin Nacar kuruma pirim borcu olanları 1 Şubat 2021 tarihine kadar yapılandırma başvurusuna davet etti. İl Müdürü Nacar, "7256 sayılı Yapılandırma kapsamında öngörülmüş olan başvuru ve ilk taksit ödeme süreleri Cumhurbaşkanımızın Kararıyla birer ay uzatılmıştır. Söz konusu Karar üzerine, yapılandırmadan yararlanmak isteyenlerin 1 Şubat 2021 tarihi bitimine kadar başvuruda bulunmaları ve başvuru üzerine yapılandırılan alacaklara ilişkin ilk taksit ödemelerini 31 Mart 2021 tarihi bitimine kadar yapmaları gerekmektedir.

İşverenlerimizin sigorta primi, işsizlik sigortası primi, sosyal güvenlik destek primi ve idari para cezaları ile sigortalılarımızın isteğe bağlı, EK-5 tarım sigortası, Bağ-Kur prim borçları ve ihya tutarları yapılandırma kapsamındadır. 7256 sayılı yapılandırma işverenlerimize ve sigortalılarımıza büyük avantajlar sağlamakta olup yapılandırma başvuruları, işverenlerce E-Sigorta üzerinden, primlerini kendi ödeyen sigortalılar ise E-Devlet üzerinden yapılabilmektedir. Ayrıca tüm borçlularımız, başvurularını şahsen ya da posta yoluyla da ilgili Sosyal Güvenlik Merkezlerimize yapabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.