LASTİK İŞ

YARIYIL TATİLİNDE BİLGİEVİNDEYİZ

Eğitim 21.01.2018 - 17:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YARIYIL TATİLİNDE BİLGİEVİNDEYİZ

Büyükşehir Bilgievleri, yarı yıl tatilinde öğrencileri için birbirinden eğlenceli ve eğitici bir tatil programı hazırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Bilgievleri, yarıyıl tatilinde öğrencilerini yalnız bırakmayacak. Bilgievlerinde bu nedenle kapsamlı bir tatil programı hazırlandı. Öğrencilerin yarı tatilini eğlenerek ve öğrenek geçirmeleri için akıl ve zeka oyunlarından, el sanatları ve tasarımına, eğlenceli oyunlardan, sportif etkinliklere kadar bir çok alanda etkinlik gerçekleştirilecek.  Ayrıca Değerler Eğitimi yarıyıl tatili boyunca devam edecek.   TÜM BİLGİEVİ ÖĞRENCİLERİ KATILABİLECEK Yarıyıl tatilinde gerçekleştirilecek olan etkinliklere tüm Bilgievi öğrencileri katılabilecek. Etkinlikler hafta içi 09,00-18.00; hafta sonu ise 09.00-17.00 arasında yapılacak.
Büyükşehir Bilgievleri, yarı yıl tatilinde öğrencileri için birbirinden eğlenceli ve eğitici bir tatil programı hazırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Bilgievleri, yarıyıl tatilinde öğrencilerini yalnız bırakmayacak. Bilgievlerinde bu nedenle kapsamlı bir tatil programı hazırlandı. Öğrencilerin yarı tatilini eğlenerek ve öğrenek geçirmeleri için akıl ve zeka oyunlarından, el sanatları ve tasarımına, eğlenceli oyunlardan, sportif etkinliklere kadar bir çok alanda etkinlik gerçekleştirilecek.  Ayrıca Değerler Eğitimi yarıyıl tatili boyunca devam edecek.

 

TÜM BİLGİEVİ ÖĞRENCİLERİ KATILABİLECEK

Yarıyıl tatilinde gerçekleştirilecek olan etkinliklere tüm Bilgievi öğrencileri katılabilecek. Etkinlikler hafta içi 09,00-18.00; hafta sonu ise 09.00-17.00 arasında yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.