LASTİK İŞ

YARALI KARACA TEDAVİ EDİLİYOR

08.02.2021 - 15:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YARALI KARACA TEDAVİ EDİLİYOR

(İHA) - Vatandaşlar tarafından Gölkaypark civarında bulunan yaralı karaca, İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan ilk müdahale sonrasında tedavi için Ormanya görevlilerine teslim edildi. İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonunda Gölkaypark’ta vatandaşların yaralı olarak bulduğu karacaya ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Korktuğu belirlenen karacayı sakinleştiren ekipler, daha sonra yaralı karacaya ilk müdahaleyi yaparak tedavisinin devamı için Ormanya Tabiat Parkı’na teslim ettiler.

(İHA) - Vatandaşlar tarafından Gölkaypark civarında bulunan yaralı karaca, İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan ilk müdahale sonrasında tedavi için Ormanya görevlilerine teslim edildi.
İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonunda Gölkaypark’ta vatandaşların yaralı olarak bulduğu karacaya ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Korktuğu belirlenen karacayı sakinleştiren ekipler, daha sonra yaralı karacaya ilk müdahaleyi yaparak tedavisinin devamı için Ormanya Tabiat Parkı’na teslim ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.