YARALI ŞİRİNKÖY BAĞÇEŞME KARŞISINDA

Spor 07.11.2017 - 09:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YARALI ŞİRİNKÖY BAĞÇEŞME KARŞISINDA

Kocaeli 1. Amatör Küme B Grubu’nda ilçemizi temsil eden Şirinköyspor, geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde kaybettiği Uzuntarla Belediyespor maçını, bu akşam Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynayacağı Başiskele Damlarspor maçında telafi etmeye çalışacak

MAÇIN HAKEMİ YAKUP KAVAL Mütevazi ve genç kadrosuyla Kocaeli 2. Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Şirinköyspor, geçtiğimiz hafta sonu Değirmendere Stadı’nda konuk ettiği Uzuntarla Belediyespor’a 2-1 yenilerek 4 puanda kaldı. B Grubu’nda ilçemizi temsil eden Şirinköyspor, geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde kaybettiği Uzuntarla Belediyespor maçını, bu akşam Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynayacağı Başiskele Damlarspor maçında telafi etmeye çalışacak. Saat 19.15 de başlayacak maçı Yakup Kaval, Mesut Akçınar ve Mesut Öner Hakem Triosu yönetecek. Bu zorlu karşılaşma öncesinde Şirinköyspor 4 puanla Ligin alt sıralarında yer alırken, Bağçeşmespor ise ligde 2. Sırada yer alıyor. Başkan Vedat Karabulut, Bağçeşmespor karşısında puan mücaledesi vereceklerinin altını çizerek, “Rakibimizin adı ve bulunduğu konum gözümüzü korkutmuyor” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Kocaeli 1. Amatör Küme B Grubu’nda ilçemizi temsil eden Şirinköyspor, geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde kaybettiği Uzuntarla Belediyespor maçını, bu akşam Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynayacağı Başiskele Damlarspor maçında telafi etmeye çalışacak

MAÇIN HAKEMİ YAKUP KAVAL

Mütevazi ve genç kadrosuyla Kocaeli 2. Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Şirinköyspor, geçtiğimiz hafta sonu Değirmendere Stadı’nda konuk ettiği Uzuntarla Belediyespor’a 2-1 yenilerek 4 puanda kaldı. B Grubu’nda ilçemizi temsil eden Şirinköyspor, geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde kaybettiği Uzuntarla Belediyespor maçını, bu akşam Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynayacağı Başiskele Damlarspor maçında telafi etmeye çalışacak. Saat 19.15 de başlayacak maçı Yakup Kaval, Mesut Akçınar ve Mesut Öner Hakem Triosu yönetecek. Bu zorlu karşılaşma öncesinde Şirinköyspor 4 puanla Ligin alt sıralarında yer alırken, Bağçeşmespor ise ligde 2. Sırada yer alıyor. Başkan Vedat Karabulut, Bağçeşmespor karşısında puan mücaledesi vereceklerinin altını çizerek, “Rakibimizin adı ve bulunduğu konum gözümüzü korkutmuyor” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.