LASTİK İŞ
ismail

YARDIM KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Ekonomi 22.11.2018 - 18:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YARDIM KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

İnsani Yardım Vakfı Gölcük Şube Başkanı Dinçer Koç; “genel merkezimiz tarafından Türkiye kontrolündeki bölgelerinde bulunan kamplar, Yemen, Macir ve yetimlere yardım kampanyalarımız devam ediyor.

Mağdur insanların yardımına koşan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Suriye'de yaşanan savaştan dolayı Türkiye'nin kontrolündeki bulunan kamplarda yaşayan mağdurlara, yemende yaşanan savaştaki mağdurlara yardım kampanyasını devam ettiriyor. Kampanyalarla ilgili bilgi veren İHH Gölcük Şube Başkanı Dinçer Koç; “öncelikle ilçemizde 50 yetim ve Macir insanlarımız vardır. Bu insanlarımıza düzenli bir şekilde yardımları aksamadan devam ediyor. Kışın kışlık giyecek ve gıdaları evlerine kadar teslim ediyoruz. Bu kapsamda Komşumuz Suriye'de yaşanan savaştan dolayı mağdur olan insanlarımız vardır. Bu insanlarımız Türkiye'nin kontrollerindeki bölgelerde kampta yaşamlarını sürdürüyorlar. Bu mağdur insanlara kışlık yardımı olarak bot ve mont kampanyasını düzenledik.  Ayrıca Yemen'de yaşanan savaştan dolayı başta açlık ve bebek ölümleri başladı. İHH olarak bu bölgelere yardım ulaştırmak için seferber olurken 30 72 ye mesaj hattını kuruldu. 30 72 ye mesaj atıklarında 5 Türk lirası bağışta bulunacaktır. Bu yardım kampanyaları Türkiye genelinde olduğu gibi Gölcük'te de devam ediyor. Mağdurlara yardım etmek isteyen vatandaşlarımız İHH Gölcük ofisine başvuru yapabilirler. Biz İHH olarak yerel ve genel olarak yardım kampanyalarımız vardır. İHH hanım kollarımızın önemli bir çalışmaları ise Afrika'da 50 katarakt ameliyatı projemiz var. Bir Katarakt ameliyat bedeli 500 Türk lirasıdır. Bir kişinin gözünü açmak isteyen yardım sever vatandaşlarımız İHH Gölcük ofisimize başvurabilirler” dedi. Fahri Haner    
İnsani Yardım Vakfı Gölcük Şube Başkanı Dinçer Koç; “genel merkezimiz tarafından Türkiye kontrolündeki bölgelerinde bulunan kamplar, Yemen, Macir ve yetimlere yardım kampanyalarımız devam ediyor.

Mağdur insanların yardımına koşan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Suriye'de yaşanan savaştan dolayı Türkiye'nin kontrolündeki bulunan kamplarda yaşayan mağdurlara, yemende yaşanan savaştaki mağdurlara yardım kampanyasını devam ettiriyor. Kampanyalarla ilgili bilgi veren İHH Gölcük Şube Başkanı Dinçer Koç; “öncelikle ilçemizde 50 yetim ve Macir insanlarımız vardır. Bu insanlarımıza düzenli bir şekilde yardımları aksamadan devam ediyor. Kışın kışlık giyecek ve gıdaları evlerine kadar teslim ediyoruz. Bu kapsamda Komşumuz Suriye'de yaşanan savaştan dolayı mağdur olan insanlarımız vardır. Bu insanlarımız Türkiye'nin kontrollerindeki bölgelerde kampta yaşamlarını sürdürüyorlar. Bu mağdur insanlara kışlık yardımı olarak bot ve mont kampanyasını düzenledik. 

Ayrıca Yemen'de yaşanan savaştan dolayı başta açlık ve bebek ölümleri başladı. İHH olarak bu bölgelere yardım ulaştırmak için seferber olurken 30 72 ye mesaj hattını kuruldu. 30 72 ye mesaj atıklarında 5 Türk lirası bağışta bulunacaktır. Bu yardım kampanyaları Türkiye genelinde olduğu gibi Gölcük'te de devam ediyor. Mağdurlara yardım etmek isteyen vatandaşlarımız İHH Gölcük ofisine başvuru yapabilirler. Biz İHH olarak yerel ve genel olarak yardım kampanyalarımız vardır. İHH hanım kollarımızın önemli bir çalışmaları ise Afrika'da 50 katarakt ameliyatı projemiz var. Bir Katarakt ameliyat bedeli 500 Türk lirasıdır. Bir kişinin gözünü açmak isteyen yardım sever vatandaşlarımız İHH Gölcük ofisimize başvurabilirler” dedi.
Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.