Yardımlar Devam Ediyor

25.07.2013 - 22:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Yardımlar Devam Ediyor

Kimse Yok Mu Derneği Gölcük Şubesi, ilçe genelinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaya devam ediyor.

Kimse Yok Mu Derneği Gölcük Şubesi, ilçe genelinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaya devam ediyor. Kimse Yok Mu Derneği Gölcük Şube Başkanı Ali Güngör, hedeflerinin Ramazan ayı boyunca 150 aileye ulaşmak olduğunu ifade etti.  Din, dil ve ırk farkı gözetmeksizin her fakir insana yardım etmeye çalıştıklarını ifade eden Ali Güngör halkımıza her türlü yardıma açık olduğunu söyledi. Güngör; " ilçemizde yardıma muhtaç bir çok aile var. Bizler dernek olarak ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaya çalışıyoruz. Ramazanın başlangıcından bu yana bir çok ihtiyaç sahibine ulaştık, daha da ulaşmaya çabalıyoruz. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Kardeşlik ve paylaşmak ayıdır. Biz de bu Ramazan ayını bir fırsat olarak görüp fakir ailelerle beraber olmaya çalışıyoruz. Amacımız halkımızın yüzünü güldürmek, onların elinden tutup bir umut olmaktır. Bu işi Allah rızası için yapıyoruz. Başka hiçbir amaç ve gayemiz yok. İnşallah daha çok ailelere ulaşacağız ve yardım yapacağız " dedi. Dün dernek binasında yapılan yardımda 40 aileye gıda yardımı yapıldı. 
Kimse Yok Mu Derneği Gölcük Şubesi, ilçe genelinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaya devam ediyor.

Kimse Yok Mu Derneği Gölcük Şubesi, ilçe genelinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaya devam ediyor. Kimse Yok Mu Derneği Gölcük Şube Başkanı Ali Güngör, hedeflerinin Ramazan ayı boyunca 150 aileye ulaşmak olduğunu ifade etti. 

Din, dil ve ırk farkı gözetmeksizin her fakir insana yardım etmeye çalıştıklarını ifade eden Ali Güngör halkımıza her türlü yardıma açık olduğunu söyledi. Güngör; " ilçemizde yardıma muhtaç bir çok aile var. Bizler dernek olarak ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaya çalışıyoruz. Ramazanın başlangıcından bu yana bir çok ihtiyaç sahibine ulaştık, daha da ulaşmaya çabalıyoruz. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Kardeşlik ve paylaşmak ayıdır. Biz de bu Ramazan ayını bir fırsat olarak görüp fakir ailelerle beraber olmaya çalışıyoruz. Amacımız halkımızın yüzünü güldürmek, onların elinden tutup bir umut olmaktır. Bu işi Allah rızası için yapıyoruz. Başka hiçbir amaç ve gayemiz yok. İnşallah daha çok ailelere ulaşacağız ve yardım yapacağız " dedi. Dün dernek binasında yapılan yardımda 40 aileye gıda yardımı yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.