LASTİK İŞ

''YAŞADIĞIMIZ KENTE KÜLTÜRÜMÜZÜ KATMAYA ÇALIŞIYORUZ''

Gündem 30.06.2020 - 18:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''YAŞADIĞIMIZ KENTE KÜLTÜRÜMÜZÜ KATMAYA ÇALIŞIYORUZ''

Gölcük Eskişehirler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol “Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği olarak Gölcük'te kendi kültürlerini en iyi şekilde tanıttığımızı ifade etmeye çalışıyoruz” dedi.

Derneğin çalışmaları hakkında açıklama yapan Gölcük Eskişehirler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol; “ Derneğimiz, ilçemizde kurulduğu günden bu yana hem Eskişehir kültürünü ilçemizde yaşatıyor hem de Gölcük'e kültürel ve sosyal anlamda katkılar sunmaya çalışıyor. Bizlerde yaşadığımız ilçe olan Gölcük için elimizden geldiğince önemli projelere imza atarak bu kente katkı sunmak amacındayız. Eğitim, kültür, sosyal ve sağlık konularında derneğimiz olarak çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. Eğitimle ilgili olarak yaptığımız çalışmalar arasında, geçtiğimiz yıllardan bu yana yaptığımız kitap kampanyaları var. Öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu kitapları derneğimizde toplayarak İsteyen öğrencilerimizin almasını sağlıyoruz. Böylelikle sınavlara çalışan öğrencilerimiz ve aileleri için maddi bir yükü de ortadan kaldırmış oluyoruz.  Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Olarak Kitap Kampanyası Başlatmış Bulunuyoruz. Elinde kullanılabilir kitap veya eğitim kaynağı olan üyelerimizin derneğimize getirmeleri rica olunur. Başlattığımız kampanya ile eğitime verdiğimiz önemi bir kez daha tekrarlamak istiyoruz. Gençlerimizin farklı kaynak kitaplara ücretsiz ulaşmasını amaçlayarak kullanılmamış yada çok fazla tahrip olmamış kitapları topluyoruz. Kitaplardan ücretsiz yararlanmak isteyen gençlerimizin derneğimize bekliyoruz. Ayrıca elinde okunmuş kitap olanları da derneğimize bekliyoruz. Daha fazla kişinin kitap okuyarak kendisini geliştirmesini ve bilinçli bireylerin toplumda çok daha fazla yer almasını hedefliyoruz. Başlattığımız kampanyaya tüm Gölcük halkını ve Eskişehirli hemşerilerimizin katkı vermesini bekliyoruz” dedi. Fahri Haner
Gölcük Eskişehirler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol “Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği olarak Gölcük'te kendi kültürlerini en iyi şekilde tanıttığımızı ifade etmeye çalışıyoruz” dedi.

Derneğin çalışmaları hakkında açıklama yapan Gölcük Eskişehirler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol; “ Derneğimiz, ilçemizde kurulduğu günden bu yana hem Eskişehir kültürünü ilçemizde yaşatıyor hem de Gölcük'e kültürel ve sosyal anlamda katkılar sunmaya çalışıyor. Bizlerde yaşadığımız ilçe olan Gölcük için elimizden geldiğince önemli projelere imza atarak bu kente katkı sunmak amacındayız.
Eğitim, kültür, sosyal ve sağlık konularında derneğimiz olarak çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. Eğitimle ilgili olarak yaptığımız çalışmalar arasında, geçtiğimiz yıllardan bu yana yaptığımız kitap kampanyaları var. Öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu kitapları derneğimizde toplayarak İsteyen öğrencilerimizin almasını sağlıyoruz. Böylelikle sınavlara çalışan öğrencilerimiz ve aileleri için maddi bir yükü de ortadan kaldırmış oluyoruz. 
Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Olarak Kitap Kampanyası Başlatmış Bulunuyoruz. Elinde kullanılabilir kitap veya eğitim kaynağı olan üyelerimizin derneğimize getirmeleri rica olunur. Başlattığımız kampanya ile eğitime verdiğimiz önemi bir kez daha tekrarlamak istiyoruz. Gençlerimizin farklı kaynak kitaplara ücretsiz ulaşmasını amaçlayarak kullanılmamış yada çok fazla tahrip olmamış kitapları topluyoruz. Kitaplardan ücretsiz yararlanmak isteyen gençlerimizin derneğimize bekliyoruz. Ayrıca elinde okunmuş kitap olanları da derneğimize bekliyoruz. Daha fazla kişinin kitap okuyarak kendisini geliştirmesini ve bilinçli bireylerin toplumda çok daha fazla yer almasını hedefliyoruz. Başlattığımız kampanyaya tüm Gölcük halkını ve Eskişehirli hemşerilerimizin katkı vermesini bekliyoruz” dedi.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.