LASTİK İŞ

YASAĞA UYMAYANLARA CEZA YAĞDI !

Kocaeli 18.04.2020 - 16:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YASAĞA UYMAYANLARA CEZA YAĞDI !

KOCAELİ’de dün yapılan denetimlerde, 20 yaş altı sokağa çıkma yasağına uymayan 106 kişi ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağına uymayan 13 kişi ile sosyal mesafe kuralına uymayan 66 kişiye ceza yazıldı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen sokağa çıkma yasağı öncesinde, dün çarşı, pazar ve marketlerde oluşabilecek yoğunluğu engellemek için denetim yaptı. Denetimlerde 20 yaş altı sokağa çıkma yasağına uymayan 106 kişi ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağına uymayan 13 kişi ile sosyal mesafe kuralına uymayan 66 kişiye ceza kesildi. Belirlenen çalışma saatlerine uymayan 5 iş yerine ceza yazılan denetimde, trafik ihlali yapan 59 kişiye, sosyal mesafe kuralını uygulamayan 12 iş yerine de idari para cezası uygulandı. Denetimde çeşitli suçlardan aranan 17 kişi yakalanarak, gözaltına alındı. 
KOCAELİ’de dün yapılan denetimlerde, 20 yaş altı sokağa çıkma yasağına uymayan 106 kişi ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağına uymayan 13 kişi ile sosyal mesafe kuralına uymayan 66 kişiye ceza yazıldı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen sokağa çıkma yasağı öncesinde, dün çarşı, pazar ve marketlerde oluşabilecek yoğunluğu engellemek için denetim yaptı. Denetimlerde 20 yaş altı sokağa çıkma yasağına uymayan 106 kişi ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağına uymayan 13 kişi ile sosyal mesafe kuralına uymayan 66 kişiye ceza kesildi.


Belirlenen çalışma saatlerine uymayan 5 iş yerine ceza yazılan denetimde, trafik ihlali yapan 59 kişiye, sosyal mesafe kuralını uygulamayan 12 iş yerine de idari para cezası uygulandı.

Denetimde çeşitli suçlardan aranan 17 kişi yakalanarak, gözaltına alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.