LASTİK İŞ

YASAK AVLANMALARA CEZA

Gündem 17.04.2017 - 16:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YASAK AVLANMALARA CEZA

İlimizde Su Ürünleri Denetimlerine Devam Ediliyor.

1380 Sayılı Su Ürünleri Kanununda belirtilen Av Yasakları kapsamında 08/04/2017 tarihinde İl Müdürlüğümüz Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğümüz ve İzmit İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kartepe İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi SASKİ Çevre Koruma Ekipleri ve Kocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (KAMADER) ile Sapanca Gölünde ortaklaşa yapılan denetimlerde 4 Adet 1.250 Metre Sahipsiz Misina Ağına el konulmuş. El konulan ağlarda ölmüş kuş türleri ile birçok balığa rastlanılmıştır. Canlı olan balıklar ağlardan kurtarılarak göle iade edilmiştir. Ayrıca 16/04/2017 tarihinde İl Müdürlüğümüz Su Ürünleri Kontrol Ekiplerine gelen anlık ihbarlar değerlendirilmiş yine Sapanca Gölünde 500 Metre Sahipsiz Misina Ağı ile 300 Kg Sazana (Kızıl Kanat) el konulmuştur. El konulan Balıkların ağdan kurtarılarak göle iadesi sağlanmıştır. Yapılan denetimlerde toplamda 2.250 metre misina ağı ile 300 kg balığa el konulmuştur. Balıkların göle iadesi sağlanarak, el konulan ağlar imha edilmiştir. Yapılan denetim programları ve İl Müdürlüğümüze gelen ihbarlar çerçevesinde denetim faaliyetleri devam etmekte olup tüm vatandaşlarımızın genel av yasakları konusunda gereken önem ve duyarlığı göstermesini diliyoruz.
İlimizde Su Ürünleri Denetimlerine Devam Ediliyor.

1380 Sayılı Su Ürünleri Kanununda belirtilen Av Yasakları kapsamında 08/04/2017 tarihinde İl Müdürlüğümüz Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğümüz ve İzmit İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kartepe İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi SASKİ Çevre Koruma Ekipleri ve Kocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (KAMADER) ile Sapanca Gölünde ortaklaşa yapılan denetimlerde 4 Adet 1.250 Metre Sahipsiz Misina Ağına el konulmuş. El konulan ağlarda ölmüş kuş türleri ile birçok balığa rastlanılmıştır. Canlı olan balıklar ağlardan kurtarılarak göle iade edilmiştir.

Ayrıca 16/04/2017 tarihinde İl Müdürlüğümüz Su Ürünleri Kontrol Ekiplerine gelen anlık ihbarlar değerlendirilmiş yine Sapanca Gölünde 500 Metre Sahipsiz Misina Ağı ile 300 Kg Sazana (Kızıl Kanat) el konulmuştur. El konulan Balıkların ağdan kurtarılarak göle iadesi sağlanmıştır.

Yapılan denetimlerde toplamda 2.250 metre misina ağı ile 300 kg balığa el konulmuştur. Balıkların göle iadesi sağlanarak, el konulan ağlar imha edilmiştir. Yapılan denetim programları ve İl Müdürlüğümüze gelen ihbarlar çerçevesinde denetim faaliyetleri devam etmekte olup tüm vatandaşlarımızın genel av yasakları konusunda gereken önem ve duyarlığı göstermesini diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.