LASTİK İŞ
ismail

YAŞAMA YOL VERİN

Sağlık 29.03.2019 - 17:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAŞAMA YOL VERİN

Sağlık Bakanlığı tarafından Kocaeli’ ye yeni tahsis edilen 8 adet tam donanımlı Acil Yardım Ambulansları ile 112 sağlık hizmetleri daha da güçleniyor.

“Ambulansların Yenilenerek, Kalitesi Artacak” İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney  “Acil Sağlık Hizmetleri her an, her duruma hazır olması gereken bir sağlık hizmeti. Sağlık Bakanlığı’ndan yeni gelen ambulanslar sayesinde mevcutta belli bir yaşın üzerinde, kullanım ömrü azalan ambulanslarımız farklı amaçlarla geri hizmetlere kullanılmak üzere sağlık tesislerimize tahsis edilecek. Yeni araçlar sayesinde gerekli değişimler yapılarak acil sağlık hizmetlerinde kullanılan ambulanslarımızın kalitesi artacak” dedi. “Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları Yenilenerek Sayısı Artacak” Acil Sağlık İstasyonlarının yenilenmeleri ve ilave istasyon yatırımları hakkında bilgi veren Ergüney “Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy’un talimatı ile Kocaeli Valiliği tarafından 8 tane fiziki koşulları son derece iyi olan Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu bir yıl içerisinde yapılacak. Sayın Valimize bu konuya verdiği önem ve destekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Sağlık Bakanlığı tarafından da aynı şekilde 2 tane istasyonumuz bir yıl içerisinde yapılacak. Bu şekilde fiziki ömrünü tamamlayan bazı istasyonlar yıkılarak yenilenecek. Ayrıca ilave istasyonlar yapılarak istasyon sayılarında artış sağlanacak. Bu şekilde yenilenen ve eklenen yapılarla istasyon sayımız 44’ten 47’ye çıkarak, İlimizdeki tüm 112 istasyonları nitelikle hale gelecek. Bakanlığımıza ve bu konuda emeği bulunan herkese, ayrıca gece gündüz özverili ve fedakarca görev yapan 112 personeline çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  Ergüney’ den “Yaşama Yol Verin” Çağrısı Yeni ambulansların hayırlı olması temennilerini ileten Ergüney “Trafikte siren sesi duyduğunuzda; sağa ve sola doğru açılarak, fermuar yöntemiyle yol vermeyi ihmal etmemeliyiz. Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri alanında gereken tüm çabayı gösterirken, vatandaşlarımızdan da yaşama yol vermelerini rica ediyoruz” dedi.
Sağlık Bakanlığı tarafından Kocaeli’ ye yeni tahsis edilen 8 adet tam donanımlı Acil Yardım Ambulansları ile 112 sağlık hizmetleri daha da güçleniyor.

“Ambulansların Yenilenerek, Kalitesi Artacak”

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney  “Acil Sağlık Hizmetleri her an, her duruma hazır olması gereken bir sağlık hizmeti. Sağlık Bakanlığı’ndan yeni gelen ambulanslar sayesinde mevcutta belli bir yaşın üzerinde, kullanım ömrü azalan ambulanslarımız farklı amaçlarla geri hizmetlere kullanılmak üzere sağlık tesislerimize tahsis edilecek. Yeni araçlar sayesinde gerekli değişimler yapılarak acil sağlık hizmetlerinde kullanılan ambulanslarımızın kalitesi artacak” dedi.

“Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları Yenilenerek Sayısı Artacak”

Acil Sağlık İstasyonlarının yenilenmeleri ve ilave istasyon yatırımları hakkında bilgi veren Ergüney “Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy’un talimatı ile Kocaeli Valiliği tarafından 8 tane fiziki koşulları son derece iyi olan Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu bir yıl içerisinde yapılacak. Sayın Valimize bu konuya verdiği önem ve destekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Sağlık Bakanlığı tarafından da aynı şekilde 2 tane istasyonumuz bir yıl içerisinde yapılacak. Bu şekilde fiziki ömrünü tamamlayan bazı istasyonlar yıkılarak yenilenecek. Ayrıca ilave istasyonlar yapılarak istasyon sayılarında artış sağlanacak. Bu şekilde yenilenen ve eklenen yapılarla istasyon sayımız 44’ten 47’ye çıkarak, İlimizdeki tüm 112 istasyonları nitelikle hale gelecek. Bakanlığımıza ve bu konuda emeği bulunan herkese, ayrıca gece gündüz özverili ve fedakarca görev yapan 112 personeline çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Ergüney’ den “Yaşama Yol Verin” Çağrısı

Yeni ambulansların hayırlı olması temennilerini ileten Ergüney “Trafikte siren sesi duyduğunuzda; sağa ve sola doğru açılarak, fermuar yöntemiyle yol vermeyi ihmal etmemeliyiz. Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri alanında gereken tüm çabayı gösterirken, vatandaşlarımızdan da yaşama yol vermelerini rica ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.