YAŞLILARI MUTLU ETTİLER

04.04.2018 - 18:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAŞLILARI MUTLU ETTİLER

lLçemizin en yeni sivil toplum kuruluşu olan ve emekli Uzman askerlerin kurduğu Emekli Uzmanlar Derneği (EMUZDER) yönetimi, hafta başında, Gölcük Belediyesi Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek, Yaşlılar Haftasını kutladılar

EMUZDER Gölcük Şube Başkanı Selim Kargı ve yönetimi, gerçekleştirdikleri ilk olağan genel kurulları sonrasında, ilçe genelindeki ilk ziyaretlerini, Yaşlılar Haftası nedeniyle, Gölcük Belediyesi Huzurevi’ne yaptılar. Başkan Kargı ve yönetim Kurulu üyeleri, Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir Yıldız ve Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek, ellerini öptüler ve onlara moral aşıladılar. Yaşlı insanların her zaman başlarının üzerinde yerleri olduğuna dikkat çeken Başkan Yıldız, “Yaşlılarımıza sahip çıkmak ve onlara hak ettiği değeri vermek, hepimizin öncelikli amacı olmalı. Çünkü, günün birinde Allah ömür verirse, bizlerde onların yaşlarına geleceğiz. Bu vesile Huzurevi Müdiremize görevinde başarılar diliyor, tüm yaşlılarımızın ellerinden öpüyorum” dedi. Ziyaret, günün anısına EMUZDER yönetimi ile yaşlıların çektirdiği hatıra fotoğrafı ile son buldu.
lLçemizin en yeni sivil toplum kuruluşu olan ve emekli Uzman askerlerin kurduğu Emekli Uzmanlar Derneği (EMUZDER) yönetimi, hafta başında, Gölcük Belediyesi Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek, Yaşlılar Haftasını kutladılar
EMUZDER Gölcük Şube Başkanı Selim Kargı ve yönetimi, gerçekleştirdikleri ilk olağan genel kurulları sonrasında, ilçe genelindeki ilk ziyaretlerini, Yaşlılar Haftası nedeniyle, Gölcük Belediyesi Huzurevi’ne yaptılar. Başkan Kargı ve yönetim Kurulu üyeleri, Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir Yıldız ve Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek, ellerini öptüler ve onlara moral aşıladılar. Yaşlı insanların her zaman başlarının üzerinde yerleri olduğuna dikkat çeken Başkan Yıldız, “Yaşlılarımıza sahip çıkmak ve onlara hak ettiği değeri vermek, hepimizin öncelikli amacı olmalı. Çünkü, günün birinde Allah ömür verirse, bizlerde onların yaşlarına geleceğiz. Bu vesile Huzurevi Müdiremize görevinde başarılar diliyor, tüm yaşlılarımızın ellerinden öpüyorum” dedi.
Ziyaret, günün anısına EMUZDER yönetimi ile yaşlıların çektirdiği hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.