LASTİK İŞ

YAŞLILARA JEST

04.10.2017 - 09:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAŞLILARA JEST

Gölcük İlçe Nüfus Müdürlüğü,1 Ekim Dünya Yaşlılar Haftası nedeniyle Gölcük Belediyesi Huzurevi'nde kalan yaşlılara bir jest yaparak eski nüfus kağıtlarını, yeni verilmeye başlanılan, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartları ile değiştirmeye başladı

MÜDÜR AYDIN BİZZAT İLGİLENDİ Tüm Dünyada ve Ülkemizde her yıl kutlanan 1 Ekim Dünya Yaşlılar Haftası, çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Bu abğlamda bir adım da Gölcük İlçe Nüfus Müdürlüğü attı. Gölcük İlçe Nüfus Müdürlüğü,1 Ekim Dünya Yaşlılar Haftası nedeniyle Gölcük Belediyesi Huzurevi'nde kalan yaşlılara bir jest yaparak eski nüfus kağıtlarını, yeni verilmeye başlanılan, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartları ile değiştirmeye başladı. Huzurevinde kalan toplam 42 yaşlı vatandaşımız, Huzurevi Müdürü Sema Yıldız Taşdemir nezaretinde, kendilerine ait minübüsle, 10'arlı gruplar halinda, İlçe Nüfus Müdürlüğüne gelerek, eski nüfus kağıtlarını, yeni verilmeye başlanılan, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartları ile değiştirmeye başladı. İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın'ın, bizzat ilgilendiği yaşlıların yeni kimliklerini alımı sırasında, oldukça renkli anlar yaşandı. Yaşlılarımızın en çok zorlandığı anlar ise parmak izi vermeleri esnadında yaşandı. Müdür Aydın, hafta sonuna kadar tüm yaşlılarıa Yeni T.C. Kimlik Kartlarının verileceğini sözlerine ekledi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Gölcük İlçe Nüfus Müdürlüğü,1 Ekim Dünya Yaşlılar Haftası nedeniyle Gölcük Belediyesi Huzurevi'nde kalan yaşlılara bir jest yaparak eski nüfus kağıtlarını, yeni verilmeye başlanılan, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartları ile değiştirmeye başladı

MÜDÜR AYDIN BİZZAT İLGİLENDİ
Tüm Dünyada ve Ülkemizde her yıl kutlanan 1 Ekim Dünya Yaşlılar Haftası, çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Bu abğlamda bir adım da Gölcük İlçe Nüfus Müdürlüğü attı. Gölcük İlçe Nüfus Müdürlüğü,1 Ekim Dünya Yaşlılar Haftası nedeniyle Gölcük Belediyesi Huzurevi'nde kalan yaşlılara bir jest yaparak eski nüfus kağıtlarını, yeni verilmeye başlanılan, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartları ile değiştirmeye başladı. Huzurevinde kalan toplam 42 yaşlı vatandaşımız, Huzurevi Müdürü Sema Yıldız Taşdemir nezaretinde, kendilerine ait minübüsle, 10'arlı gruplar halinda, İlçe Nüfus Müdürlüğüne gelerek, eski nüfus kağıtlarını, yeni verilmeye başlanılan, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartları ile değiştirmeye başladı. İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın'ın, bizzat ilgilendiği yaşlıların yeni kimliklerini alımı sırasında, oldukça renkli anlar yaşandı. Yaşlılarımızın en çok zorlandığı anlar ise parmak izi vermeleri esnadında yaşandı. Müdür Aydın, hafta sonuna kadar tüm yaşlılarıa Yeni T.C. Kimlik Kartlarının verileceğini sözlerine ekledi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.