LASTİK İŞ

YAŞLILARA SAYGI HAFTASI KUTLANDI

17.03.2017 - 13:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAŞLILARA SAYGI HAFTASI KUTLANDI

Her yıl 18-24 Mart tarihlerinde kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Gölcük Huzurevi sakinleri tarafından Anıtpark'ta çelenk sunma töreni düzenlendi.

Yaşlılara Saygı Haftası nedeni ile Gölcük Huzurevi sakinlerinin gerçekleştirdiği törene Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Gölcük Huzurevini Yaşatma Derneği Başkanı  Saime Türkmen katıldı. Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında düzenlenen programda Huzurevi sakinleri ilk olarak Atatürk anıtına çelenk koydular. Çelen Koyma töreninin ardından Gölcük Huzurevini Yaşatma Derneği Başkanı  Saime Türkmen 18 – 24 Mart tarihinin önemini anlatan konuşma yaptı.  Yaşlılarımız En Kıymetli Hazinemizdir  Huzurevini Yaşatma Derneği Başkanı  Saime Türkmen "Geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleri olan, geçmiş ile gelecek arasında köprü kuran, yaşlılarımız, bizim en değerli varlıklarımızdır. Unutmayalım bir gün herkes yaşlanacaktır. Yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgi, saygı ve hoşgörü, onlara olan minnet ve vefa borcumuzun temelini oluşturmalıdır. Zira yaşlılarına sevgi ve saygıda kusur eden ve onlara sahip çıkmayan toplumların geleceğinin aydınlık olmayacağı aşikardır. Onların geniş ufukları, tecrübeyle kesinlik kazanmış bilgi ve birikimleri her zaman yararlanmamız gereken, geçmişe ve bugüne olduğu kadar geleceğe de ışık tutan birer kaynaktır. Yılların vermiş olduğu fiziksel ve ruhsal yorgunluğun sükûnetle telafi edildiği yaşlılık dönemi, saygı ve itibar görmenin arzu edildiği hassas bir dönemdir. Ömrünün büyük bir kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçen yaşlılarımızın toplumla bütünleşmesini sağlamak, hayata küsmeden yaşama tutunmalarına katkıda bulunmak bizim en ulvi görevlerimiz arasında yer almaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı kutluyorum" dedi.
Her yıl 18-24 Mart tarihlerinde kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Gölcük Huzurevi sakinleri tarafından Anıtpark'ta çelenk sunma töreni düzenlendi.

Yaşlılara Saygı Haftası nedeni ile Gölcük Huzurevi sakinlerinin gerçekleştirdiği törene Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Gölcük Huzurevini Yaşatma Derneği Başkanı  Saime Türkmen katıldı. Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında düzenlenen programda Huzurevi sakinleri ilk olarak Atatürk anıtına çelenk koydular. Çelen Koyma töreninin ardından Gölcük Huzurevini Yaşatma Derneği Başkanı  Saime Türkmen 18 – 24 Mart tarihinin önemini anlatan konuşma yaptı.

 Yaşlılarımız En Kıymetli Hazinemizdir 

Huzurevini Yaşatma Derneği Başkanı  Saime Türkmen "Geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleri olan, geçmiş ile gelecek arasında köprü kuran, yaşlılarımız, bizim en değerli varlıklarımızdır. Unutmayalım bir gün herkes yaşlanacaktır. Yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgi, saygı ve hoşgörü, onlara olan minnet ve vefa borcumuzun temelini oluşturmalıdır. Zira yaşlılarına sevgi ve saygıda kusur eden ve onlara sahip çıkmayan toplumların geleceğinin aydınlık olmayacağı aşikardır. Onların geniş ufukları, tecrübeyle kesinlik kazanmış bilgi ve birikimleri her zaman yararlanmamız gereken, geçmişe ve bugüne olduğu kadar geleceğe de ışık tutan birer kaynaktır. Yılların vermiş olduğu fiziksel ve ruhsal yorgunluğun sükûnetle telafi edildiği yaşlılık dönemi, saygı ve itibar görmenin arzu edildiği hassas bir dönemdir. Ömrünün büyük bir kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçen yaşlılarımızın toplumla bütünleşmesini sağlamak, hayata küsmeden yaşama tutunmalarına katkıda bulunmak bizim en ulvi görevlerimiz arasında yer almaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı kutluyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.