LASTİK İŞ

YATIRIMLAR İÇİN ANKARA'YA GİTTİLER

Asayiş 05.10.2016 - 10:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YATIRIMLAR İÇİN ANKARA'YA GİTTİLER

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve ilçe başkanlarından oluşan bir heyet Bakan Fikri Işık’ın başkanlığında milletvekillerinin de katılımıyla bir koordinasyon toplantısı yapmak üzere Ankara’ya doğru yola çıktılar

Ankara’ya yola çıkmadan önce basına açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan,” 12 ilçe başkanımız ile bakanımız Fikri Işık’ın başkanlığında gerçekleştirilecek olan koordinasyon toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gidiyoruz. Hem kentin konuları hem de ilçe başkanlarımızın arz edeceği konularla akşam 19.00’da toplantı yapacağız. Büyükşehir Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’da koordinasyon toplantımıza katılacak” diye konuştu. “ESKİ VALİMİZLE GÖRÜŞECEĞİZ” Ankara’da eski Kocaeli Valisi olan Şu anda da Ankara Valisi olan Ercan Topaca’yı ziyaret edeceklerini belirten Ceyhan,” Ankara’ya gittiğimizde saat 13.00’de eski valimiz Ercan Topaca’ya hayırlı olsun ziyareti yapıp, kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunacağız. Ardından AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ataş’ı da ziyaret edeceğiz. Gazi Meclisimize de giderek milletvekillerimizle bir araya geleceğiz. Ankara’da bugün kalacağız. Kentimizle ilgili masaya yatırılması gereken konuları istişare edeceğiz” dedi. “YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ HAZIR OLMALIYIZ” Teşkilat çalışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Ceyhan,” İlçe koordinatörlerimizi belirledik. Bu her dönem gerçekleştirdiğimiz bir işlemdir. 12 ilçemize her hafta koordinatörlerimiz giderek bir takım istişarelerde bulunacaklar. İl ile ilçeler arasında koordinatörlerimiz aracılığıyla köprümüzü sağlamlaştıracağız. Özellikle Ekim ayında eksikliklerimizi tamamlayarak seçime hazır olmalıyız. Biz yarın seçim olacakmış gibi hareket etmeliyiz. Bu sadece yerel genel değil,özellikle yarın karşımıza çıkabilecek referandum gibi durumlara karşı disiplinle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. “BAŞBAKAN BÜYÜK İHTİMALLE GELECEK” AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun oğlunun düğününe başbakan Binali Yıldırım’ın büyük ihtimalle katılım sağlayacağını belirten AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan,” Radiye Sezer hanım çalışmaları yürütüyor. Düğüne birçok bakanımızın katılacağını biliyorum. Başbakanımızın planlamada büyük ihtimalle geleceğini düşünüyorum. Fakat bu işler düğünden iki üç gün öncesine kadar daha belirginleşir” ifadelerini kullandı.   
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve ilçe başkanlarından oluşan bir heyet Bakan Fikri Işık’ın başkanlığında milletvekillerinin de katılımıyla bir koordinasyon toplantısı yapmak üzere Ankara’ya doğru yola çıktılar

Ankara’ya yola çıkmadan önce basına açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan,” 12 ilçe başkanımız ile bakanımız Fikri Işık’ın başkanlığında gerçekleştirilecek olan koordinasyon toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gidiyoruz. Hem kentin konuları hem de ilçe başkanlarımızın arz edeceği konularla akşam 19.00’da toplantı yapacağız. Büyükşehir Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’da koordinasyon toplantımıza katılacak” diye konuştu.

“ESKİ VALİMİZLE GÖRÜŞECEĞİZ”

Ankara’da eski Kocaeli Valisi olan Şu anda da Ankara Valisi olan Ercan Topaca’yı ziyaret edeceklerini belirten Ceyhan,” Ankara’ya gittiğimizde saat 13.00’de eski valimiz Ercan Topaca’ya hayırlı olsun ziyareti yapıp, kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunacağız. Ardından AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ataş’ı da ziyaret edeceğiz. Gazi Meclisimize de giderek milletvekillerimizle bir araya geleceğiz. Ankara’da bugün kalacağız. Kentimizle ilgili masaya yatırılması gereken konuları istişare edeceğiz” dedi.

“YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ HAZIR OLMALIYIZ”

Teşkilat çalışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Ceyhan,” İlçe koordinatörlerimizi belirledik. Bu her dönem gerçekleştirdiğimiz bir işlemdir. 12 ilçemize her hafta koordinatörlerimiz giderek bir takım istişarelerde bulunacaklar. İl ile ilçeler arasında koordinatörlerimiz aracılığıyla köprümüzü sağlamlaştıracağız. Özellikle Ekim ayında eksikliklerimizi tamamlayarak seçime hazır olmalıyız. Biz yarın seçim olacakmış gibi hareket etmeliyiz. Bu sadece yerel genel değil,özellikle yarın karşımıza çıkabilecek referandum gibi durumlara karşı disiplinle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

“BAŞBAKAN BÜYÜK İHTİMALLE GELECEK”

AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun oğlunun düğününe başbakan Binali Yıldırım’ın büyük ihtimalle katılım sağlayacağını belirten AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan,” Radiye Sezer hanım çalışmaları yürütüyor. Düğüne birçok bakanımızın katılacağını biliyorum. Başbakanımızın planlamada büyük ihtimalle geleceğini düşünüyorum. Fakat bu işler düğünden iki üç gün öncesine kadar daha belirginleşir” ifadelerini kullandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.